Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan, birçok ülkede,ülkemizde ölümlere neden olan korkunç virüs’yeni Coronavirüsü’salgını (Kovid-19)’u inceledim.14. Yüzyıllarda yaşanan Kara Veba ve Aids hastalıklarının aynı astrolojik etki ile ortaya çıktığını gözlemledim.

Tabi bunun nedenini de sebepleri de mutlaka vardır?

Dünya üzerindeki Astroloji haritada kuzey ve güney düğümünü 18 ayda bir yer değiştirir ve oldukları yerde Ay ve Güneş tutulmaları o 18 ay boyunca olur.  Lakin özellikle bazı yıldızlarda tutulma olunca hastalık, salgın,acı, yıkım v.s. gibi etkileri ortaya çıkartıyor diye biliriz. Sonuç olarakta 26 Aralık 2019 ve 10 Ocak 2020 tarihlerinde bu yıldızlarda tutulmalar oldu. 30 yılda bir dönüşüm sağladığı ve olumsuz bir süreç yaşandığı bilimsel olarak kanıtlanıyor. Coronavirüs (Vovid-19'un)da, Bu durumla bir bağlamtısı varmıdır tam olarak bilmiyor?

Bu Corona virüsünün ne zaman sollanacağı konusunda şimdilik kesin bir tanı ve kanı yok uçu açık. Bilimin ve teknolojinin geliştiği,gelişmiş ülkelerde dahi şu ana kadar virüsün yayılma hızını durduracak aşı bulunamadı. Dünyadaki sağlık alanındaki bilim adamlarının bu konudaki çabaları halen sonuç vermedi. Herkes, Virüsün yarattığı tramvadan kurtulmayı bekliyor biran önce. Vatandaşlarımızın Virüse karşı koruyucu tetbirleri alması çok çok önemlidir, bu aşamada...