Sevgili okurlar. Çok enterasan, mesela sağlık insanın mutlululuğunu belirleyen bir şey gibi zannedilir,ama aslında değildir. Ama sağlıksızlık  mutzuzluğu belirler. Çok enrerans birşeydir. Eğer Sağlıksızsanız mutsuz olursunuz, ama sağlılklı iken mutluluğu çok belirleyen bir faktör değildir. 

Aslında sağlıksızlık mutsuzluğu belirler. 

Dolayısıyla aslında gene bu virüs sayesinde hayata olmanın, sağlıklı olmanın yaşıyor olmanın ne büyük bir nimet olduğunu anlamak için iyi bir fırsat. Yani şöylede bakabiliriz, belkide bu hayat bize hayatlarımız boyunca hiç ödün vermeden hiçbir bedel ödemeden verilmiş en büyük ödül!..
 * 
Yani hayatlarımızda bir tane ödül varsa hiç bedel ödemeden aldığımız en büyük ödül,işte buda bize verilen bu yaşama şansıdır. Buradan çok şey çıkarmamız lazım.Ve bunun altını da mutlaka mutlaka cizmemiz lazım. Bu yaşama şansının herkes için verildiğini de unutmayalım o zaman bu otomatik olarak şiddeti de azlatan bir konu olacak ve yaşam daha güzel olacak. ‘Bu yaşananlardan ders çıkarmalıyız.İnsan sevgisini, arzulanan güzel yaşamı ön plana çıkarmalıyız’ Kalın Sağlıcakla…