Coronavirüs nedeniyle uzaktan eğitim başlıyor: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarın devreye sokulacak uzaktan eğitim başlıyor: MEB ile EBA bu hizmeti ortaklaşa verecek…  

EBA TV, 23 Mart 2020 Pazartesi tarihinde açılacak. Kanal şu anda test yayın olarak devam ediyor. Ancak: Cesem şirketleri ’İnternet’ bu işlemleri kaldıracak altyapıya sahip mi bunu bilemiyoruz? Konunun muhatapları Milli Eğitim Bakanlığı ve Cesem Şirketleri yetkililerinden bu konuda,şuana kadar bir açıklama gelmiş değil.Veliler ve öğrenciler tarafından merak edilen önemli bir konu bu?Virüse karşı alınan önlemler nedeniyle evlerine çekilen ailelerin,okulları zorunlu tatil edilen öğrencilerin merak ettiği bu konuda,açıklayıcı bir bilgi,Ne Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan,ne de Cesem şirketlerinin yetkilerinden geldi? Cesem şirketlerin alypaısı bu programa hazır değilse,internet kaldıramaz sistem çökerse ne olacak? Yarın başlayacak olan uzaktan eğitim programları ile öğrenciler buluşacak.Ancak mevcut sistem yeterli altyapıya sahip değilse,milyonlarca öğrenciye sağlık bir eğitim nasıl sunulacak? 

ÇOK ÖNEMLİ!!! 

Kahramanmaraş Otogarına termal kameralar yerleştirildi mi? Kahramanmaraş’a gelen yolcular zorunlu geçişe tabi tutuluyor mu? Şehrin diğer bölgelerindeki indirme bindirme noktalarda,Coronavisrüs kontrolü yapılıyor mu?