Kendisine ait iletişim kanalına ulaşmamıza rağmen,geri dönüş sağlamadı,”acil bir durumdu” ”Kahramanmaraş CHP İl Başkanından bir konuda yardım istemek,isteğimiz” havada kaldı…

Sayın Başkan Esat Şengül,O makamı işkal etmek hizmet ile başlar…

Sizi arayan kim olursa olsun,ister bir vatandaş,ister bir bürokrat isterse bir medya mensubu fark eder mi!
“Ana muhalefet partisinin il başkanı olmak sorumluluk ister…”

Sayın Başkan;sizi arayanların,size ulaşamadığında geri dönüş yapmamanız,dönüş yapmanızı bekleyenlere haksızlık ve saygısızlık değimlidir?

“Ana Muhalif olmak önemli bir iştir.Eğer Halkın sorunlarına ve çözüm yollarına, çok güçlü karşı bir duruşunuz varsa, olumlu davranışlarınızla bir çabanız varsa,eğer bunu iyi becerebilir,anlatabilirseniz hakikaten önemlidir.İktidar olabilmek içinde iyi bir Muhalefet etmek çok büyük bir sorumluluktur…” 

Ana Muhalefet Partisi il başkanın,O ildeki konumu ve sahadaki kabiliyeti çok çok önemlidir.İktidar paydaşları zaten,ihtiyaç duyduklarında yardımlaşmayı sağlıyorlar.

Ancak iktidar paydaşı olmayan halkın size olan ihtiyacında,siz onun yanında olmasanız,onun sorunlarıyla ilgilenmezseniz,kulak asmazsanız bu durum sonuç itibariyle partiniz lehine olumlu bir gelişme olarak yazılmayacaktır?

Vatandaşlar;ihtiyaç duyduklarında,iktidara ulaşamasa,muhalefete ulaşmak ister...Ki bizim halkımız” kendisine dönüş yapmayanları,ihtiyaç duyduğunda ilgisiz kalanları asla unutmaz,bir kenara not alır…”