Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Vedat Bilgin, Ticaret Bakanlığı görevini yürüten Ruhsar Pekcan'ın yerine Mehmet Muş atandı. Böylece AK Parti'nin 289 olan milletvekili sayısı 288'e düştü.

PEKCAN, KENDİ ŞİRKETİNDEN DEZENFEKTAN ALIMIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan kendisine ait şirketten dezenfektan alımı ile gündeme gelmişti. İddiaların ardından 5 gün sonra açıklama yapan bakanlık, 9 milyon TL'lik tutarın doğru olmadığı belirtilerek Pekcan ailesine ait olan Nanoksia Biyoteknoloji firmasından 507.880 TL'lik dezenfektan alındığını belirtti. Açıklamada dezenfektan teminiyle ilgili olarak "Direk üretici firma yerine en iyi fiyat veren ikinci firma tarafından temini gerçekleşseydi 853.600 TL'ye tekabül edecekti" ifadesi kullanıldı.

Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin  hak sahipliği başvurusu onaylandı Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı
Editör: TE Bilişim