“İstediğin gelecek için şimdi tam zamanı” sloganıyla düzenlenen Bursluluk Sınavının 4 ve 5 sınıflar için 20 Mart 2021 tarihinde,6 ve 7. sınıflar için 21 Mart 2021 tarihinde 8 ve 9. sınıflar için 27 Mart 2021 tarihinde ve 10 ve 11. sınıflar için ise 28 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.

İlk,Orta okul,Anadolu ve Fen Liselerini bünyesinde barındıran Dev Eğitim Kurumunda Bursluluk Sınavına girmek isteyen öğrenciler için Elbistan ve Afşin’de Başvuru noktaları oluşturuldu.

Online Başvurunun da yapılabildiği Bursluluk Sınavına ilişkin Basın Mensuplarına açıklamada bulunan Karaoğlan Koleji Kurucu Müdürü Ömer Karaoğlan,Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi bir eğitim alması için yola çıkan Eğitim Kurumumuz bugün geldiği noktada Dev Eğitim kampüsü ile Bölgemiz gençlerine hizmet vermektedir. Pandemi sürecinde dahi kurduğu Teknoloji üssü ile her eve Karaoğlan Koleji Şubesi açan kurumumuz bu süreçte başarılı bir sınav vermiş ve gençlerimizi eğitimden mahrum bırakmamıştır. Özellikle de öğrencilerimizin heyecanla beklediği Bursluluk sınavı tarihlerimiz açıklandı.Afşin ve Elbistanlı Öğrencilerimizi Başvuru noktalarımızdan ve Online Başvuru sistemimizden kayıtlarını yaptırarak Sınava girmelerini bekliyor,tüm öğrencilerimize şimdiden kolaylıklar diliyorum dedi.

Afşin Başvuru noktaları;
-Karaoğlan Koleji
-Karaoğlan Özel Öğretim Kursu

*
Elbistan Başvuru noktası;
-Elbistan Sınav Kurs Merkezi

*
Online başvuru;
www.karaoglankoleji.com

*
İrtibat telefonları:
0344 511 83 09
0552 797 70 08