Ayrıca, İstanbul Coffee Festival “n11 coffee lounge” alanında kahveseverlerle bir araya gelecek olan n11, festival ziyaretçilerine özel indirimli kupon imkânı sağlıyor.

Kahveseverler, 7-10 Ekim tarihleri arasında, Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com ve markanın mobil uygulaması üzerinden tüm kahve ve kahve ekipmanlarında avantajlı indirimlerin sahibi oluyor.

Ayrıca n11; nitelikli kahveler, kahve dükkanları, keyifli konserler, seminerler ve atölye çalışmalarıyla KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek İstanbul Coffee Festival ziyaretçilerini etkinlikteki lounge alanına davet ediyor. Lounge alanını ziyaret edenler, festivale özel indirim kuponlarının sahibi oluyor.

Festival biletleri dsmbilet.com’da satışa sunuluyor. Kampanya detaylarına ise n11.com kampanyalar sayfasından ulaşılabilir.

n11.com hakkında:
n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında kurulmuştur. 20 milyondan fazla ürün ve 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmak üzere çalışan n11.com, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur.

“n11.com bir Doğuş Planet markasıdır”