Pazarcık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince işçilere covid-19 uyarısı yapılıyor.

Pazarcık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada İlçe Sağlık Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde çalışmalarımız başlamıştır. Bu kapsamda İlçe Müdürümüz Cemal KARASAKAL ın başkanlığında oluşturulan ekibimiz, tarımsal üretim alanlarımızda çalışmaya başlamış olan ve ilçemizin belli bazı noktalarına yerleşmiş olan mevsimlik tarım işçilerimizi ziyaret etmiş, sorunlarını dinlemiş ve ihtiyaçlarını not etmiştir. Aynı zamanda İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli ekip arkadaşlarımız tarafından işçilerimizin sağlık kontrolleri de gerçekleştirilmiştir.

Tarım işçilerimizle yapılan görüşmede Covid-19 la mücadelenin önemine vurgu yapılırken, çalışmaları esnasında sosyal mesafenin korunması, maske ve eldiven kullanılması gibi konularda detaylı bilgilendirmeler yapılmış ve her şeyden önce kendi sağlığını düşünmeleri gerektiği hususunda telkinlerde bulunulmuştur. Üreticilerimize ise bu konuda hassasiyet göstermeleri ve çalıştırdıkları işçilerin kişisel hijyeni için gerekli malzemeleri eksiksiz temin etmeleri hususunda ricada bulunulmuştur, istedikleri takdirde Müdürlüğümüzden yardım alabilecekleri belirtilmiştir.

Bu vesile ile buradan bir kez daha tüm mevsimlik tarım işçilerimize ilçemize hoş geldiniz diyor, Pazarcık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün her daim yanlarında olduğunu bilmelerini istirham ediyoruz. Sağlıklı günlere” denildi.