PANDEMİDE DE YATIRIM YAPTIK
Aker Mağazacılık Genel Müdürü Ebil Sertan Akay, sürdürülebilir bir ülke ekonomisi hedefi ile sürdürülebilir üretim ve hizmet anlayışına sahip olduklarını söyledi. Bu kapsamda yatırımlarına aralıksız devam ettiklerinin altını çizen Akay, "Küresel salgında da yatırımlarımıza ara vermedik. Pandemi günlerinde olsak dahi Kahramanmaraş, Viaport AVM ve Bursa Anatolium AVM'de olmak üzere toplamda 4 yeni mağaza açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursa Anatolium AVM mağazası aynı zamanda Aker'in 40'ıncı mağazası olma özelliğini taşıyor" dedi.

2021 HEDEFİ 50 MAĞAZA
"Aker, bir yandan ürün gamını genişletirken bir yandan hem tasarım hem de ham madde konusunda yenilikçi marka imajını yeni kreasyonları ve yeni ürün gamları ile perçinliyor" diyen Akay, 2021 yılı stratejisini de belirlediklerini ifade etti. Akay, "Önümüzdeki yıl Türkiye ve yurtdışında yeni mağazalar açmayı hedefliyoruz. 2021 yılı sonuna kadar toplamda 50 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

NANO TEKNOLOJİ KULLANDI
Aker'in dünyada ilk kez nano teknoloji kullanarak su ve leke tutmayan ipek kumaşı üreten marka olma unvanına sahip olduğunu aktaran Akay, şirketin Ar-Ge çalışmalarını da aralıksız sürdürdüğünü kaydetti. Akay, şöyle devam etti: "Bu dönemde ağırlık verdiğimiz Ar-Ge çalışmaları sayesinde moda sektörüne birbirinden farklı yenilikler kazandırdık. Bu yeniliklerin başında, yaz sezonuna özel ürettiğimiz Yaz Serinliği Eşarp Koleksiyonu geliyor. Bu koleksiyondaki eşarplar, özel teknolojisi sayesinde bir-iki derece serin tutma özelliği ile sıcak yaz günlerinde rahatça kullanılabilir. Aynı zamanda her sezon olduğu gibi 2020-2021 Sonbahar/Kış sezonunda da birbirinden şık ve zarif giyim ürünlerinde günümüz trendlerini yansıtmaya devam ediyoruz."