ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve son oynadığı 3 maçtan da galibiyet alan Kahramanmaraşspor, Mutlak galibiyet parolasıyla maçta 90. Dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 75. Dakikasında Penaltıdan golü bulan Kahramanmaraşspor 90. Dakikada kalesinde gördüğü golle 1-1 eşitlikle 1 puanın sahibi oldu.

İLK YARI SESSİZLİK VAR

Her iki takımında zaman zaman kalelerde etki yarattığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Sol kanattan bindirme yapan Ani atakla yüklenen Eyüpspor sol kanattan bindirdi ve ceza alanında Taşkın ile önemli bir atak gerçekleştirdi. Kaleci ile baş başa kalan Taşkın’ın şutunda kaleci Özkan topu kornere dahil etti. Kornerden ise sonuç çıkmadı. içeri uzun atılan topa Nuri Melih sahip çıkarak ceza alanı içerisinde tehlikeli pozisyona ayak koydu. Kahramanmaraşspor’da Orta sahadan Haluk’un kazandığı topu Haluk Fatih’e açtı. Fatih ise sol kanattan ceza alanı paralelinden içeri ortaladı. Kısa pasına Rıdvan yetişemeyince top defansa çakıldı. Bu pozisyonlar gol getirmezken ilk yarı başladığı gibi sona erdi.

HAREKETLİ VE PANİK OYUN HAKİM

Eyüp İlçe Stadyumunda Eyüpspor’a karşı mücadele sergileyen Kahramanmaraşspor ilk dakikalarda gol yollarında etkili ataklar yaratırken takımda hareketli ve baskılı bir oyunun yanı sıra golü bulma telaşı vardı. Haluk ve Recep gibi etkili oyuncuların topu kazanır kazanmaz Eyüpspor kalesine hücum etmesi ve ani ataklarla gol bulmaya çalışması oyun içerisindeki agresif oyunu sahaya yansıttı.

GOL PENALTI İLE GELDİ

Eyüp ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Ordu Bölgesinden, Adem Cinek yönetiyor, Yardımcıları ise Trabzon Bölgesinden Kerem Yükünç ile Erzurum Bölgesinden Ömer Lütfü Aydın oldu. Karşılaşmasında ilk yarı yarı gol sesi çıkmadı. Kahramanmaraşspor'da 53.dakikada Hüseyin Cihan Avcu, oyundan çıkardan yerine, Gürcan Gözüm, oyuna girdi. 63.dakikada Hakkı İsmet Şimşek'ın yerine Cerem Talha Dinçer, oyuna girdi. Kahramanmaraşspor 75.dakikada penaltı kazandı. Topu filelere yollayan Haluk Türkeri, kırmızı beyazlıları 1-0 öne geçirdi.

90’DA BERABERLİK GELDİ

Mücadelenin 75. Dakikasında Sağ kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor defansı az sayıda yakalayınca 90+2. Dakikada Emre Torun ile gol geldi. Oyuna 89. Dakikada oyuna giren ve oyunda gol yollarında etkili olan ve girer girmez 2 atağa ayak koyan Eyüpsporlu Emre Torun skoru 1-1 yaparak evinde 3 puanın gitmesine izin vermedi ve 1 puanı aldı. Temsilcimiz 2.Lig kırmızı grupta Kahramanmaraşspor, 35 puan ve averajla 8.sırada yer alırken, Eyüpspor ise 21 puanla 15.sırada kaldı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dk1 Müsabakaya konuk ekip Kahramanmaraşspor başladı.

Dk3 Kahramanmaraşspor sol kanattan yaptığı atakta son çizgiye kadar inen Hakkı İsmet Şimşek içeri ortalamak istedi Topa Eyüpsporlu Eğemen sahip çıktı.

Dk5 Sol kanattan bindirme yapan Eyüpspor da Okan topu Taşkın’a bıraktı. Taşkın’ın içeri derinleme gönderdiği topu Eğemen önüne aldı ve sert şutu üstten auta gitti.

Dk7: Kahramanmaraşspor sol kanattan bindirme yaptı ve Gökhan’ın topuk pası sonucunda hareketlenen Fatih topu önüne aldı ve kaleye gönderdiği top kalecide kaldı.

Dk12 Ani atakla yüklenen Eyüpspor sol kanattan bindirdi ve ceza alanında Tahacan ile önemli bir atak gerçekleştirdi. Kaleci ile baş başa kalan Tahacan şutunda kaleci Özkan topu kornere dahil etti. Kornerden ise sonuç çıkmadı.

Dk14:Eyüpspor sol kanattan pas hatasından kazandığı top ile ilerledi. Okan’ın içeri aktardığı topta Kahramanmaraşspor defansında Nuri Melih topu defansta kontrol etmesini bildi.

Dk 17 Kahramanmaraşspor sağ kanattan içeri aktarılan top defanstan çarparak Recep’in önüne düştü. Recep ise içeri hamle yaptı ve ceza alanı üzerinden sert şutunda kalecinin Sağından topu filelerle buluşturdu.

Dk19 Eyüpspor ceza alanına çapraz alkandan serbest vuruş kazandı. Murat Yılmaz’ın kullandığı serbest vuruş Baraja takıldı.

Dk21 Kahramanmaraşspor ani atakla yüklendi Fatih’in içeri aktarmak istediği top defansa çarptı. Defansın arkasına sarkan Haluk topu çelerek sert şutunu çekti top az farkla auta gitti.

Dk22 Kahramanmaraşspor Muhammed enes ile atağa çıktı. İçeri aktardığı topu defans müdahele etti top kornere çıktı. Kullanılan kornerde Rıdvan dokundu kaleci topu son anda kontrol etti.

Dk25 Muhammet ile gelişen Eyüpspor atağında Muhammet topu içeri aktardı topa Taşkın kafa ile arka kısma bıraktı Arkada Mehmet Özdıraz topu ekalte etmek istedi ama Hakkı İsmet topu uzaklaştırmasını başardı.

Dk29 Eyüpspor atağında Eren’in sağ kanattan baskı yaptı ve içeri aktardığı topa Mehmet Özdıraz sahip çıkmak istedi. Gelişine vurduğu şutta topu havaya dikti.

Dk30 Orta sahadan gelişen atakta Fatih’in sağ kanata bıraktığı topa Muhammet Enes sahip çıktı ve topu alır almaz yüklendi ve son çizgiye kadar indi. Ortasını yaptı topa kafa ile çıkan Haluk dokundu top direkte patladı ve auta gitti.

Dk45 Eyüpspor serberst vuruş kazandı. Okan’ın kullandığı serbest vuruşta Barajı aşan top direk kaleye yönlendi. topu iyi takip eden Özkan topu yumruklayarak oyuna çeldi.

İKİNCİ YARI;

Dk47 Kahramanmaraşspor ani atakla sol kanattan yüklendi. Rıdvan’ın içeri girdi ve Hüseyin Cihan Avcu’nun koşu yoluna aktardığı topta Hüseyin ceza alanına girmek istedi savunmanın hamlesi ile yerde kaldı. Hakem oyuna devam kararı ile pozisyonu sürdürdü.

Dk49 Kahramanmaraşspor sağ kanattan yüklendi. Fatih’ın ceza alanına aktardığı topa sahip çıkan Haluk topu kontrol etti ve ceza yayı üzerine Rıdvan’ın koşu yoluna aktardı. Rıdvan’ın vuruşunda ise top yandan auta gitti.

Dk51 Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor’da Haluk ceza alanına kadar taşıdığı topu içeri ortaladı. İçeri aktarılan ters topa kaleci Kubilay yumrukla cevap verdi. Gökhan’ın önünde kalan topu Gökhan sert şutla auta gönderdi.

Dk54 Kahramanmaraşspor önemli bir atağa imza atarak gole yaklaştı. Topa defans ayak koydu.

Dk56 İstanbul Ekibi Eyüpspor sağ kanattan bindirdi, Ceza alanına Murat ile yüklenen ceza alanına yakın alandan Eren topu kaleciye yöneltmek istedi defans ayak koyarken Mehmet topu çeldi sert şutunda keleci özkan topu kontrol etti.

Dk59 Eyüpsporda Mehmet Özdıraz ceza alanı içerinde kendini yere attı penaltı bekledi. Hakem ise devam dedi.

Dk63 Sol kanattan gerçekleşen atakta Kahramanmaraşspor’da ’in içeri aktardığı topta karambole dokunan Muhammed Enes topu auta gönderdi.

Dk68 Kahramanmaraşspor sağ kanattan içeri Rıdvan ile yüklendi ve içeri aktardığı topa Haluk Türkeri güzel bir plase ile meşin yuvarlağı yandan auta attı.

Dk69 sağ kanattan atağa çıkan Kahramanmaraşspor’da Fatih’in içeri aktardığı topu sol kanattan karşılayan Rıdvan içeri girmek istedi. Defansı da aşan Rıdvan’ın önündeki topa son anda defans dokundu, top kornere çıktı. Kornerden ise sonuç çıkmadı top kalecide kaldı.

Dk74 Orta sahadan gelişen Eyüpspor atağında içeri aktarılan topa Taşkın’ın sert bir şekilde dokunarak topu üstten auta gönderdi.

Dk75 Kahramanmaraşspor Penaltı atışa kazandı. Haluk’un kullandığı penaltı topu ağlara taktı. 0-1

Dk79 Kahramanmaraşspor Fatih ile ceza alanına girdi ve topu ortalamak istedi. Defansın eline çarpan top kornere gitti. Kornerden içeri gönderilen top karombolde kaldı ve top sol alanda Recep’e aktarıldı. Recep ise rakibini aşmak isterken faul yapıldı. Serbest vuruştan ise yararlanılamadı.

Dk 82 Kahramanmaraşspor’da Hakkı İsmet orta alanda topu kaptı ve ileriye doğru topla kat etmeye başladı. Sağ kanattan gelen Muhammed Enes’in önüne topu bıraktı. Muhammed Enes’in topa hızlı girdi savunma müdehalesi ile top dışarı çıktı.

Dk84 Ev sahibi ekip Eyüpspor’dan Topla buluşan Okan topu ceza alanına kadar taşıdı ve ceza alanı içerisinde pasını Harun’a aktardı Harun ise topa vurdu top yandan auta gitti.

Dk87 Kahramanmaraşspor Ceza alanına yakın alandan faul beklentisi yaşadı. Fatih kendini yere attı ve faul beklentisi içerisine girdi. Hakem devam kararı ile oyunu sürdürdü.

Dk90 Her iki takımda üstünlük kurmaya çalıştığı mücadelede her iki takımda gol yollarında zorlandı. Mücadeleye 4 dakika oynanılmayan süre eklendi.

Dk90+2 Gelişen bir pozisyonda Emre Torun ceza alanında yakaladığı ani pozisyonu gole çevirerek durumu 1-1’e taşıdı.

MAÇIN KARNESİ

GRUPTA TOPLU SONUÇLAR:

15.02.2020 Elazığspor 0-3 Niğde Anadolu FK

15.02.2020 Van Spor Futbol Kulübü - Ergene Velimeşe Spor (ERTELENDİ)

15.02.2020 13:00 Gmg Kastamonuspor 1-0 Bodrum Belediyesi Bodrumspor

15.02.2020 13:00 Bayburt Özel İdare Spor 3-0 Kardemir Karabükspor

15.02.2020 13:30 Eyüpspor 1-1 Piserro Kahramanmaraşspor

15.02.2020 13:30 Tuzlaspor A.Ş. 1-2 Bandırmaspor

Sakaryaspor A.Ş. 3-0 Kırşehir belediye spor

15.02.2020 13:30 Etimesgut Belediyespor 1-2 Uşak Spor A.Ş.

16.02.2020 13:00 Sivas Belediye Spor 4-3 Ankara Demirspor

(DERLEYEN: İLKER YİYEN)