Ali Öztunç ve Hayrettin Güngör'ün su fiyatları polemiği büyüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, kendisine meydan okuyan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e canlı yayında konuşalım diye meydan okudu. 

Bu çağrıya sessiz kalan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e yönelik CHP Genel Başkan Yardımcısı Twitter hesabından bir videolu mesaj yayınlayarak yeniden Başkan Güngör'e seslendi.

CHP'li Öztunç paylaştığı videolu mesajında şunları söyledi;

"Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör. Bu çağrım sizedir. Siz dün bana 'hodri meydan' dediniz. Bende hodri meydanınızı gördüm ve yanıt verdim. Beni meydana çağırdınız ama meydandan kaçıyorsunuz. Kaçmayın bence Kahramanmaraş'ın su problemlerini, su fiyatlarını ve diğer tüm sorunlarını gelin ikimiz bir televizyon kanalında tartışalım. Hangi kanalda isterseniz o kanalda ben tartışmaya hazırım. Helete'nin suyu Gaziantep'e gitti, Gaziantep yüzde 27 indirimle satıyor. Siz çıkıyorsunuz bana cevap verirken diyorsunuz ki; Ankara'nın su fiyatı, İstanbul'un su fiyatı, İzmir'in su fiyatı, banane İstanbul'dan Ankara'dan İzmir'den ben Kahramanmaraş'ın milletvekiliyim siz de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanısınız. Gelin Kahramanmaraşlılara daha ucuz su verin, niye vermiyorsunuz. Üstelik İYİ Partili Belediye Meclis Üyelerinin veridiği yönelgeyi de reddettiniz. Bana Ankara, İstanbul, İzmir'le gelmeyin. Kahramanmaraş Belediye Başkanısınız, ben de Kahramanmaraş Milletvekiliyim. Gelin Maraş'ın sorunlarını beraber tartışalım. 'Hodri meydan' dediniz, hodri meydanınızı gördüm bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Gençlik Kollarınızı, İl ve İlçe yöneticilerinize Tweet attırmayın gerek yok. Onların kim olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Sizin çağrınız nedeniyle vatandaş ikimizin karşı karşıya gelmesini bekliyor. Cevap bekliyorum Sayın Güngör. Var mısın, yok musun? Gelecek misin, kaçacak mısın?"