Ziyarette, AK Parti Akdeniz Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar, Başkan Osman Okumuş, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezini, İmalı deresi rekreasyon alanını, bisiklet ve yürüyüş yolunu, meydan şelalesinde gezerek bilgi aldı.

Heyet daha sonra AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar ve Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Aksu TV haber canlı yayına katıldılar.

Burada konuşan İl Başkanı Debgici, belediyelerimizin sekiz ayda neler yaptıklarını, ne vaatte bulunduklarını, mali tablolarından tutunda yatırım konusunda ne aşamada olduklarını hep beraber istişare ettik değerlendirdik dedi.

İki gündür kent genelinde ilçeleri ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kaçar’da yaptığı açıklamada devam eden ve planlanan projeleri yerinde gezerek incelediklerini söyledi.

Kaçar, 31 Mart öncesi Kahramanmaraş’a neyi söz vermişsek inşallah bunun daha fazlasını ortaya koyarak milletimize karşı borcumuzu ödemeye çalışacağız dedi.