‘Bir daha gururla taşıdığım soyismimi kullanarak benzetme yapacak olursan TIRAŞ’layacağımı belirtmek isterim.’ Diyen Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş şunları kaydetti;

KAMUOYUNA DUYURU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ali Öztunç’un dünkü Elbistan’da yaptığı açıklamada ( Canı sıkıldığında bi uğrar sonuçta toprağıdır savurur hıh tamam biraz ses getirdim der ve gider ) şahsımı zan altında bırakacak açıklamalarla “ İşçileri GAZLIYOR ne çıkarı varsa TIRAŞ mı oluyor artık noluyor anladınız siz ne demek istediğimi heralde “ şeklinde tam olarak yürüyen merdivene ters binen Partisinin Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun izinden ilerleyerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a attığı kuru , ardı astarı olmayan , boş iftiralar gibi işi gücü yok “Yeni seçilen Bir Partinin İlçe Başkanı” diyerek sataşmada bulunmuştur.

Korkma Sn. Vekilim MİLLETİN PARTİSİ dersen Elbistan’ın Aziz evlatları anlar - Elbistan’a arada bir uğradığınız için toplumun yapısını kavrayamamış olmanız normal.

Hayatı boyunca karıncayı dahi incitmemek ve yaşadığı topluma faydalı olabilmek için mücadele veren “ AHMET TIRAŞ “ bahsi geçen işletmelerde yıllarca emek vermiş alın teri dökmüş işçilerle bölgede haşroldu.

Ayrıca çalışan işçiler sizin belirttiğiniz gibi “ gazla “ çalışmıyor.

“ Bismillah “ diyerek çalışıyor. (Anlayamadınız -(zsınız) )

Madem merak ediyorsunuz söyleyeyim Sn. Vekilim :

Şahsımla ilgili bir daha gururla taşıdığım soyismimi kullanarak benzetme yapacak olursan HİLE ile işi olanları , RÜŞVET yiyenleri , işçinin emekçinin üzerinden prim yapmaya çalışanları , kuru kuru atanları , vatandaşımın sofrasına oturup hemhal olmayanları , vatandaşa yukardan bakanları her daim ‘TIRAŞ’ layacağımı belirtmek isterim.

Ahmet TIRAŞ ‘ ı ELBİSTAN tanır.

Hodri meydan!

Size son olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

Olmak istiyorsanız Sn. Mahir Ünal gibi olun.

Laf değil , eser üretin.

Saygılarımla.”

CHP’DEN YANIT GECİKMEDİ

Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş’ın bu açıklamasına yanıt CHP’den geldi.

‘SAYIN AHMET TIRAŞ’A DUYURU’ Başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Sayın Ahmet Tıraş, “Kamuoyuna Duyuru” adı altın da sosyal medya da paylaştığı ancak kamuoyu ile alakası olmayan, kamuoyunu ilgilendirmeyen tamamen Kahramanmaraş milletvekilimiz Ali Öztunç ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunu hedef alan çirkin, bir o kadar da yakışıksız iftiralarda bulunmuştur. İnsan kendisine yakışanı yapar. Sayın Ahmet Tıraş da kendisine yakışanı yapmıştır. İlçe başkanı olarak benim muhattabım kendisi olduğu için bu cevabı verme zorunluluğu doğmuştur.

Sayın Ali Öztunç vatandaşlarımızın oyu ile seçilmiştir. İşçisi, işsizi, memuru, esnafı, çiftçisi kısaca Elbistan halkı tarafından, kendi haklarını korumaları ve sesleri olması için ister kabul edin ister etmeyin bu bölgenin halkı tarafından seçimle gelmiştir. Doğal olarak da bölgeye, doğasına ve insanına duyarlıdır. Sayın Ali Öztunç’un rahmetli babası da işçi idi. Bu sebeple bir işçinin kazancının ne olduğunu, işçi babanın çocuğunu yetiştirmek, okutmak için neler çektiğini herkesten iyi bilmektedir. Gazla çalışanı da bismillah diyerek işe başlayını da.....

Çelikler Holdingin bölge insanını, esnafını, işçisini umursamadığı herkes tarafından bilinmekte iken sayın Tıraş tarafından sessiz kalınmaktadır. Bu sessizliğin sebebi işçilerin haklarını korumak olamaz öyle olsaydı işçilerin kıdem tazminatları ödenir, işten çıkarılmazlardı, maaşları düşürülmezdi. işçilerin Çelikler Holding’e olan muhtaçlıklarından faydalanarak sayın Ali Öztunç’a karşı kışkırtmalarının üzerini iftira atarak, terbiyesizleşerek örtmek istemekteler.

Sayın Tıraş hile ve rüşvetten, işçi hakkı yemekten, kuru kuru atmakta derece almış hatta bir kısmından ağa babaları sayesinde yargılanmaktan dahi kurtulmuştur.

Şunu belirtmek isterim ki, Herkes kendisi gibi olmalıdır. Başkalarına benzemeye çalışmayın. Ali Öztunç’u da herkes tanınır sizi de sayın Tıraş, Anadolu’da bir deyim vardır ‘dikine Tıraş’ (yalan dolu gevezelik, aşırı palavra) tam da sayın Tıraş’ın “Kamuoyuna Duyurusu” gibi. Saygılarımla