Henüz 1 yaşındayken babaannesi tarafından başka bir aileye evlatlık verilen Kadriye’nin bir abisi olduğu ve onunda Kahramanmaraş’ta başka bir aileye evlatlık verildiği öğrenildi.

Biyolojik babasının adının Mahmut Kılıç olduğunu belirten Kadriye G, 20 yıldır ailesini aradığını ifade etti.

Programa Şanlıurfa’dan katıldığını belirten Kadriye G, evli ve bir çocuk annesi olduğunu dile getirdi. Uzun süredir ailesini bulmak için büyük bir çaba sarf ettiğini belirten Kadriye, kendisinin bir aileye verildiğini ve o zamanlar abisi Mustafa’nın 3,5 yaşında olduğunu dile getirdi.

Abisi ve annesini aramak için Esra Erol’a katılan Kadriye, annesine dair sadece adının Naciye olduğunu bildiğini söyledi.

Ailesine dair tek bildiği şeyin annesinin adının ‘Naciye’ ve ağabeyinin adının ‘Mustafa’ olduğunu belirten Kadriye, anne ve babasının dini nikahla evlendiğini ve kendilerinin kimliklerinin olmadığını dile getirdi.

Yapılan aramaların ardından Esra Erol Kadriye’nin annesini bulduğunu belirtti. Kadriye G’nin annesi Naciye Hanım stüdyoya gelerek kızıyla 20 yıllık hasretine son verdi.

Annesiyle stüdyoda sımsıkı sarılan Kadriye, tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.

Kadriye’nin annesi Naciye Hanım, “Kızımın adını Serap diye biliyordum. Yıllarca Kadriye’yi Serap olarak aradım. Sizi ben bıraktım ama buna mecbur bırakıldım. Ben sizi aramaya başladım. Bana babaannen hep dedi ki çocuk falan yok!” sözlerini dile getirdi.

Bunun yanı sıra Naciye Hanım’ın oğlu olan Mustafa’da canlı yayında bulundu.

Mustafa’da Stüdyoya Geldi!

Kadriye ve Mustafa’nın baba ve babaanne tarafından başka bir aileye evlatlık verildiği ortaya çıktı. Esra Erol programına başvuran ve önce annesiyle kavuşan Kadriye, abisiyle kavuşacak olduğu içinde çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Canlı yayına gelen Mustafa önce ablasına sarıldı ve Naciye Hanım ise yıllar sonra iki evladına birden sarıldı. Aile dakikalarca birbirine kenetli bir şekilde kaldı.