Göksun ilçesinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ederken, elektriklerin uzun saatlerdir gelmemesi de hayatı durma noktasına getirdi. 

Hacıkodal ile Kavşut mahalle ve grup yolları ulaşıma kapandı.

Göksun’da yaşayan vatandaşlar sosyal medya hesaplarından AKEDAŞ’a tepki gösteren mesajları paylaşmaya devam ediyor.

Fatura ödeme tarihi bir gün dahi geçmesin de vatandaşa cezai işlem uygulayan AKEDAŞ’a vatandaşlar ceza kesmesinde ki gibi ciddi ve titiz şekilde işlerini yapmaya davet ediyorlar.

Göksunlu vatandaşlar Polis,Jandarma ve sağlık çalışanları hariç hiçbir kurumdan memnun olmadıklarını sosyal medya hesaplarından açıkça bildiriyorlar.

Yanmayan kaloriferler sonucunda çok sayıda çocuk ve yetişkinin soğuk nedeniyle hastalanması kaçınılmaz olacağı aşikar ortadadır.

***

Milletvekili Ali Öztunç, Göksunluyu Duyan Yok!

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Göksun’da yaşanan zorlu günler için sosyal medya hesabından açıklama yaparak; “Bu çağda Göksunluya reva görülen bu çileye derhal son verin” uyarısında bulunarak şunları paylaştı.

Milletvekili Ali Öztunç, Göksunluyu Duyan Yok!

Göksun’da dün başlayan kar yağışı sonrası bölgede elektrik kesildi ve maalesef tek bir yetkiliden tatmin eden açıklama gelmedi. Vatandaş sosyal medyadan ateş püskürüyor, duyan yok. Şehir merkezine bağlantılı yollar kapalıkaloriferli evlerde yaşayan insanlarımız sobalı evlerdeki komşularına misafir ama büyükşehirden yapılan açıklamada Göksun’un adı dahi yok. BÜYÜKŞEHİR, GÖKSUNLU YOKMUŞ GİBİ DAVRANIYOR!!! YETKİLİLERİ DERHAL GÖREVE ÇAĞIRIYORUM. BU ÇAĞDA GÖKSUNLUYA REVA GÖRÜLEN BU ÇİLEYE DERHAL SON VERİN! GÖKSUN VAR VE AYNI YERİNDE. Bu insanlar sizlere oy verdi ve doğal olarak hizmet bekliyor. Görülen o ki en ufak sıkıntılı duruma dahi hazırlıksız Büyükşehir Belediyesi. Bir an evvel bu insanların sorunlarını gidermek için çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz.

****

Göksun'daki Elektrik Kesintisinin Nedenini Açıkladı

Göksun ilçesinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ederken, elektriklerin uzun saatlerdir gelmemesi de hayatı durma noktasına getirdi. Vatandaş da haklı tepkisini gösterdi. Başkan Akgül tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Göksun'daki Elektrik Kesintisinin Nedenini Açıkladı

AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül Göksun alınmayan önlemlerin sonucu maydana gelen aksaklıklarla alakalı olark sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak ‘beş on gün elektrik yok gibi paylaşım yapıyorlar bu yanlış’ diyerek şunları paylaştı.

Kıymetli facebook arkadaşlarım: Sosyal medyadan bazı paylaşımlar yapıyor ne oldugunu merak ediyorsunuz. Şu anda Afşin, Elbistan, Adıyaman ve Maraş ekiplerinin tamamı Göksun da.Aancak direk ve tellerdeki hasar çok büyük. Elbistan dan ve K. Maraştan Göksuna enerji taşıyan direklerin bir kısmı yıkıldı. Mahallerimize giden beton direklerin kafaları koptu karın tellerden düşmemesi büyük bir hasara neden oldu. İnşallah bu gece vermeye çalışacaklar.
Bazı arkadaşlar beş ongün elektrik yok gibi paylaşım yapıyorlar bu yanlış. Akedaş nerede diyorlar Akedaş personeli Göksun belediyesi ve Büyük Şehir Belediye ekipleri canla başla çevre il ilçe personeli ile çalışıyor. Arkadaşların hakkını yemeyelim vebaldir.
Elde olmayan sebeplerden dolayı sizleri mağdur ettigimizden hepinizden özür diliyoruz.” Hayırlı Akşamlar Mustafa Akgül Ak Parti Göksun İlçe Bşk.

*****

****