Mülkiyeti Göksun Belediyesine ait olan Belediye İş Merkezi Binasının yıkım ve enkaz satış ihalesi 21 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de Göksun Belediyesi Meclis Salonunda, pazarlık usulü ile yapılacak.

İŞTE ŞARTLAR…

Mülkiyeti Göksun Belediyesine ait olan ve Göksun Belediyesi Meclisinin 02.03.2020 tarih ve 40 nolu Meclis Kararına istinaden Kayabaşı Mahallesi 183 ada 13 parselde bulunan İş Merkezi Binasına ait enkazların muhammen bedelleri 30.000,00.-TL (otuzbinTürklirası) olup, Göksun Belediyesi tarafından alınacaktır. Geçici Teminat Bedeli olarak 900,00.-TL (dokuzyüzTürklirası) yatırılacaktır. Binalara ait enkaz satışı (yıkım) işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 51. Maddesi (a) bendine göre Pazarlık usulü ile aşağıda belirtilen tarih ve saatte Belediye Meclis Salonunda yapılacak ihaleyle 20/04/2020 tarih ve 62 Sayılı encümen Kararına istinaden bina enkaz satışının (yıkım) işinin ihalesi yapılacaktır.

İhaleye Katılacaklardan İstenen Belgeler:

A) İstekli gerçek kişi ise:

a) Türkiye’de Kanuni ikametgâhını gösterir ikametgâh belgesi,

b) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noter tasdikli vekâletname ve imza beyannamesi,

d) İhaleye iştirak edecek tarafından her sayfası imzalanmış şartname,

e) İhale şartnamesinde belirlenen geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya limit dahili banka dekontu,

Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

g) İhale şartnamesi satın aldığına dair makbuz,

h) Göksun Belediyesine herhangi bir borcu olmadığına dair belge.

İhaleye girecek firma ya da şahışların daha önceki işlerinde edinmiş olduğu yıkım işi bitirme deneyim belgesi (yıkım işi bitirilen kurumdan onaylı olacaktır ve en az muhammen bedelin %30 olacaktır.)

B) İstekli tüzel kişi ise:

a) Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair ihalenin yapıldığı yıla ait belge,

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza sirküsü

c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noter tasdikli vekâletname ve imza beyannamesi,

d) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

e) İhaleye iştirak eden tarafından her sahifesi ayrı ayrı imzalanmış şartname

İhale şartnamesi satın aldığına dair makbuz,

g) İhale şartnamesinde belirlenen geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya limit dahili banka teminat mektubu,

h) Göksun Belediyesine herhangi bir borcu olmadığına dair belge,

İhaleye girecek firma ya da şahışların daha önceki işlerinde edinmiş olduğu yıkım işi bitirme deneyim belgesi (yıkım işi bitirilen kurumdan onaylı olacaktır ve en az muhammen bedelin %30 olacaktır.)

Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeler ile noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalanan Ortaklık Sözleşmesi verilmesi gerekir.

Yukarıda istenen belgeler dosyaya konarak istenen tarihe kadar ihale servisine teslim edilecektir. İhaleye iştirak etmek isteyen istekliler en geç 21/05/2020 tarihinde perşembe Günü saat 14:00’a kadar şartnamede istenen belgeler ile birlikte belediyemiz ihale servisine müracaat edebilir. Doküman 100,00 TL bedel karşılığında verilecektir.