Üç şube ve 92 öğrenciden oluşan kursta, sınıflarının doluluk oranları gözden kaçmadı. Lise ve dengi okullardan mezun olan öğrencilerin katıldığı kursta, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenlerinin özverili, disiplinli ve titiz çalışmaları sonucu, üniversiteye hazırlanan gençlerin hayallerinin kapılarını aralamaya çalıştıkları ve aynı şekilde azmederek geleceklerini yönlendirme çabaları görülmüştür.

Düzenlenen kursa Göksun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal Akoğlu sürpriz denetim ziyaretinde bulundu. Ziyarette öğretmenler ve öğrencilerle yakından ilgilenerek, kursların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için istek ve taleplerini dinledi. Gerçekleştirilen sohbette üniversite hazırlık kurslarının çok başarılı ve verimli geçtiğini, öğretmenlerin kendileri için çok büyük şans olduklarını, güncel materyaller kullanıldığını ve düzenli yapılan deneme sınavları sonucu kendilerini ölçen öğrenciler, hayallerine her geçen gün bir adım daha yaklaştıklarını bildirerek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Müdür Akoğlu öğrencileri, ilçenin ve ülkemizin teminatı olarak gördüklerini ve gençlerin geleceği için her zaman daha fazla çalışma gayreti içerisinde olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi.

“İl ve bölge bazında büyük başarılara imza atacağız.”

“Üniversite sınavına girecek öğrencilerimizin dershane ihtiyacını karşılamak amacıyla açtığımız kursumuz üç şube 92 öğrenciden oluşmaktadır. Ve bugün gerçekleştirdiğimiz sürpriz denetim ziyaretimizde gördük ki; sınıflarımız dolu, öğrencilerimiz istekli ve öğretmenlerimizin özverileri başarıyı kaçınılmaz hale getireceğini düşünüyorum. Kursumuzun bitiminde ben inanıyorum ki; il ve bölge bazında büyük başarılara imza atacağız. Bizler halkın eğitiminden sorumlu kamu kurumu olarak sorumluluğumuzu biliyor ve ilçemizde üniversite sınavına hazırlanan gençlerimizin elinden tutarak hayallerine yaklaştıran bir misyonu üstlendiğimiz gibi; hizmete sunduğumuz diğer kurslarımızı da mesai saati gözetmeksizin denetleyerek Hayat Boyu Öğrenme vizyonumuz olan her zaman ve her yerde mutlu bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz. Sizlerde biliyorsunuz ki, öncesinde parası olan dershaneye giderken parası olmayan dershanelere gidemiyordu. Ama artık bu ayrımın ortadan kalktığını ve herkese eşit bir eğitim hakkının devletimiz eliyle verildiğini yaşayarak görüyoruz.” dedi.