Türkiye’den takımlar turnuvaya kayıt olmaları ve çevrim içi rekabet için davet ediliyor. Yeni turnuva serisi, PUBG MOBILE oyuncularının ülkenin en iyi takımlarına karşı mücadele edebilecekleri PUBG MOBILE rekabetçi oyun dünyasına girebilmesine olanak tanıyor.

PMNC* etkinliği, Haziran ayında grup aşamasına ilerleme hakkı kazanacakken güçlü 32 takımı belirleyecek olan 8 günlük çevrimiçi elemeler ile başlayacak. Ardından grup aşamasındaki en iyi 16 takım ise, Türkiye'nin en iyi takımlarını belirleyecek 3 günlük finallerde yer alacak.
*PMNC, PUBG MOBILE Ulusal Şampiyonası'nın uluslararası kısaltmasıdır.

Bu heyecan dolu etkinliğe kaydolmak için esports.pubgmobile.com/pmnc/tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Kayıtlar 30 Nisan'da başlayacak ve 24 Mayıs'ta sona erecek.

04 Haziran - 11 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan PMNC Açık Elemeleri’ne katılmak için bir takımın aynı ülkeden olmak koşuluyla minimum 4 maksimum 6 oyuncudan oluşması gerekiyor.

PMNC Türkiye’nin en iyi 3 takımı, eylül ayında başlaması planlanan PUBG MOBILE Pro League Turkey’in 2. Sezonu’nda yer alma hakkı kazanacak.

PMNC Türkiye, turnuvanın resmi sponsoru olan Xiaomi tarafından desteklenecek.

PUBG MOBILE Esports’un, 2021 boyunca Türkiye’deki turnuvalarının toplam ödül havuzu 400.000 doların üzerinde. 20 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında yayını devam edecek olan PUBG MOBILE Pro League Turkey 1. Sezon (PMPL) ise hali hazırdaki en güncel turnuva.

Yaklaşan PUBG MOBILE espor gelişmeleri hakkında daha fazla bilgi almak için Instagram ve Youtube'da bizi takip edebilirsiniz.

PUBG MOBILE, App Store ve Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir.