IMA Türkiye (Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği) 2020 yılı ocak ayında kuruluşunu tamamlayarak ilk Genel Kurul Toplantısını Covid-19 sürecinde 27 Mart 2021 saat 14.00’de Shangri-La Bosphorus İstanbul ev sahipliğinde gerçekleştirdi. IMA Türkiye Kurucu Üyeleri, Türkiye Başkanı Menekşe Ahbab, Halkla İlişkiler Başkanı Özlem Kılıç ve Finans Başkanı Melis Madakbaşı, yeni Yönetim Kurulu seçimini ve tüzük çalışmalarını tamamladılar. Ulusal Başkan Menekşe Ahbab 2015 yılından bu yana yaşanan süreci ve katkıda bulunan tüm değerli meslektaşlarımıza teşekkürlerini sunarak, Türkiye’deki ilk uluslararası yönetici asistanları mesleki birliğini oluşturdukları için gurur duymalarını ve yaygınlaştırmak için daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Türkiye Başkanı Menekşe Ahbab, IMA Türkiye Yönetim Asistanları Birliği içerisinde 2020 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri ve yeni dönemde uluslararası bir dernek olarak gelecek hedeflerini paylaştı. Üyelerin faydalanacakları kişisel gelişim çalışmaları ve fiziksel ve uzaktan canlı bağlantılarla gerçekleştirilecek eğitim, seminer ve network toplantıları konusunda bilgilendirdi. Yöneticilerin stratejik ortağı olan yönetim destek profesyonellerini çok yakında ulusal ve uluslararası yeni projelerle buluşturacaklarını duyurdu.

IMA Türkiye Toplantısına ev sahipliği yaparak destekleyen Shangri-La Bosphorus İstanbul Satış Direktörü Özlem Öktem ve değerli ekibine, medya sponsorluğunu üstlenen Toltek Medya sahibi Sevda Çelik’e destekleri için yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.