Cenazesi Göksun'a getirilen tahlihsiz kadın 2001 yılında Hakkari'de şehit olan yeğeni Jandarma Uzman Çavuş Durdu Çapar'ın yanında defnedildi.

6 ay önce beyin ameliyatı olan ve evde yatalak birşekilde tedavisi devam eden 67 yaşındaki Aysel Çapar, ikametine gelen evde bakım hizmetlerinde görevli hekim atarfından muayene edildi.

Muayene sonrası doktor, hastanın beyin ameliyatı geçirdiğini ve acilen Kahramanmaraş'taki hastaneye ulaştırlması gerektiğini söyledi.

Bunun üzerine Aysel Çapar'ın yakınları, Göksun Devlet Hastanesi’nden ambulans talep etti fakat bir sonuca ulaşamadı.

Daha fazla vakit kaybetmek isteyemen aile, hasta kadını çaraşfla dışarı taşıyıp kendi otomobillerinin arka koltuğuna yatırıp Kahramanmaraş'taki KSÜ Tıp Fakültesine ulaştırdı.

Hasta kadın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, İl Sağlık Müdürlüğü yaşanan skandalla ilgili inceleme başlattı.

Ancak bugün gelen acı haberle Çapar ailesi yıkıldı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren kadın hayatını kaybetti.

Cenazede konuşan Aysel Çapar'ın yakınları, otomobille hastaneye götürürken tahlihsiz kadının eşinin başındaki ameliyat dikişlerinin açıldığını ve bu nedenle de bilincini kaybettiğini söyledi.

Kadının yakınları, "Hastamız geçen cuma günü rahatsızlandı. Göksun Devlet Hastanesi'nden bir ambulans istedik ama bir türlü ambulansı alamadık. Pazar günü hastamız tamamen fenalaştı, kısmi felç geçirdi. Çünkü beyin kanaması vardı. Sabah olunca özel araçla KSÜ'ye götürdük, orada bir hafta uğraştılar ama tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak bugün vefat etti." şeklinde konuştular.