Haber Sistemi Kulga yeni versiyonu 8.2.3 güncellemesi ile birlikte kullanıcılarına birçok yeni özellik sunuyor.

İHA haberleriniz için otomatik manşet görseli oluşturun!

Özellikle haberlerini İHA'dan direkt alarak İHA Haber Robotu ile yayınlayan kullanıcılarımız için geliştirdiğimiz Tasarım Robotu ile İHA'dan çekilen tüm haberlere hazır manşet görseli ekleyebilirsiniz. Tasarım Robotu ile manşet şablonunuzu bir kez ayarlayın; Hazır Manşet Robotu tüm haberlerinize otomatik manşet görseli oluştursun. Üstelik Facebook ve Twitter paulaşımlarınızda da daha dikkat çekici ve estetik olan hazır manşet görseli paylaşılıyor.

Instagram gönderi ve hikayeleriniz için tek tıkla hazır görseller!

Instagram'da haberleriniz için gönderi ve hikaye paylaşımı yapmak için PhotoShop gibi tasarım araçları ile zaman kaybetmeyin. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz cihazdan tek tıkla haberleriniz için Instagram gönderi ve hikaye görselleri oluşturun, bilgisayarınıza indirin ve hızlıca paylaşın. Tasarım robotu, her haber için haber görseli ve başlığını şablonunuza göre otomatik yerleştirerek yapay zeka altyapısı sayesinde otomatik renklendirerek gönderi ve hikaye görsellerini otomatik oluşturur. Paylaşım açıklamasını da başlık, spot ve etiketlerden (hashtag) otomatik alarak kopyalamanızı sağlar. Size sadece profilinizde paylaşmak kalır!

Video Robotu... Yakında!

İHA abonesi kullanıcılarımızın en zorlandıkları işlerden biri de hiç şüphesiz İHA haber videolarını indirmek, montajlamak ve Youtube kanallarına yüklemek... Haber Sistemi Kulga, 8.2.4 versiyonu ile birlikte tüm bu işlemlerinizi otomatikleştirerek videonuzu Youtube kanalınızda montajlanmış haliyle yayınlamanızı sağlayacak.

İHA video erişimi açık bir aboneyseniz, yetkilendirme işlemlerini yapmanız yeterli. Video logonuzu, video haber bandı şablonunuzu ve videonuzun sonuna eklemek istediğiniz video introsunu bir kez hazırlayıp kaydedin. Video Robotu, tüm videoları otomatik olarak İHA'dan alır, logonuzu, haber başlığını ve intronuzu ekleyerek montajlar. Son aşamada da Youtube kanalınıza yükleyerek ilgili habere veya video galeri içeriğine video olarak ekler. Tüm bu işlemler, siz bilgisayar başında olmadan, yapay zeka ile otomatik gerçekleşir. 

Video Robotu yeni özelliğimiz, yakında yayınlayacağımız 8.2.4 versiyonumuz ile birlikte kullanıma sunulacak... Biz de heyecanla bekliyoruz.

Haber Sistemi Kulga yazılımı ile taşınma kampanuası! Ekim ayı boyunca %48 indirim ve peşin fiyatına 9 taksit imkanı sizi bekliyor... Üstelik site verilerinizi ücretsiz ve kayıpsız taşıyoruz!

Ağustos ve Eylül aylarında yoğun ilgi gören kampanyamız, Ekim ayı boyunca devam ediyor. Türkiye'nin en gelişmiş ve profesyonel haber yazılımı ile tanışın diye lisans ücretinde %48 indirim ve toplam ödemelerinizde peşin fiyatına 9 taksit imkanı sizi bekliyor.

Eski yazılımınıza ait tüm verilerinizi inceliyor ve sistemimize uygun olan tüm verilerinizi ücretsiz ve kayıpsız taşıyoruz. Müşteri temsilcimizi 0266 606 00 60 numaralı 7/24 satış destek hattımızdan arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Destek mi? Profesyonel...

Medya İnternet'te destek anlayışı profesyoneldir! Haber Sistemi Kulga'ya geçen tüm kullanıcılarımızın siteleri ile ilgili Google Search Console işlemlerini, Analytics entegrasyonunu, Google Indexing API (Türkiye'de ilk kez Haber Sistemi Kulga'da!) yetkilendirme ve kayıt işlemlerini ve Google Publisher Center (eski adıyla Google News) kayıt veya güncellemelerini uzak bağlantı sağlayarak biz gerçekleştiriyoruz. miPanel için Google Meet canlı eğitimi ile sitenizi yönetmeniz için size tüm detayları ve ipuçlarını aktarıyoruz.

Türkiye'de bu kapsamda sürekli, kapsamlı ve profesyonel desteği, sadece Medya İnternet sağlıyor... Bizimle tanışın, hizmetin tadını çıkarın...

En kısa zamanda yeni özelliklerin müjdesini vermek üzere, sevgiyle kalın.