Önceki gün akşam saatlerinde Afşin ilçesi Yücel Gaz Petrol kavşağında meydana gelen kazada araçtan fırlayarak ağır yaralanan Hasan Kandemir 25 Mart Pazartesi günü yaşam mücadelesini kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası olan Hasan Kandemir, Afşin Dedebaba Mahallesi Nüfusuna kayıtlı. İbrahim Kandemirin oğlu. Hacı Mehmet Hüseyin ve Abdurrahman Kandemir’in kardeşleri idi.

Cenazesi 26.03.2019 Salı günü Ulu Camide Öğle Namazın arkasında kılınacak cenaze namazının arkasından Asrı mezarlığa defnedilecektir.

Taziye yeri, Atilla İmamoğlu parkı ilerisinde yeşil evlerdeki baba evidir.

Afşin'de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Kaza;

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Y.'nin kullandığı otomobil, Afşinbey Caddesi'nde Abdullah Ö.'nün idaresindeki suv kasa tipli araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atarak refüje çıkan aracın sürücüsü Abdullah Ö. ile Hasan K. ve Ahmet Y. yaralandı. 

Çevredekilerin kazayı haber vermesi üzerine yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Afşin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Ahmet Y. ve Hasan K. Kahramanmaraş Sütçü İmam (KSÜ) Tıp Fakültesine sevk edildi.