İlçeye Bağlı Büyüktatlar Mahallesinde ikamet eden Genç kardeşler, 2018 yılında anneleri Bergüzar Genç’i kanser, babaları Hilmi Genç’i ise verem hastalığı nedeniyle kaybetti. Hem öksüz hem de yetim kalan 7 kardeş derme çatma evlerinde hayata tutunmaya çalıştı.

Maddi sıkıntılar çeken 7 kardeş için Afşin İş Kadınları Derneği öncülüğünde Kahramanmaraş Valiliğinden izin alınarak ev kampanyası başlatılmıştı.

Ev alma noktasında, Ziraat Bankası Afşin Şubesinde açılan Hesaba yardımlar gelmeye devam ediyor.

Antalya’da yaşayan Afşinli Harun Selimoğlu da iş adamlarından topladığı nakdi yardımı Afşin Haber Merkezi aracılığı ile Afşin İş Kadınları Derneğine transfer etti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Afşin İş Kadınları Derneği Başkanı Selma Özdemir, Sağolsunlar Kahramanmaraş Valiliğimizin izni ile başlattığımız kampanya hedefine ulaşmaya az kaldı. Hemşehrilerimiz hem Öksüz hem de Yetim kalan 7 kardeşimize sahip çıktılar. Bugün de Antalya’da ikamet eden hemşehrimiz Harun Selimoğlu Antalya’da ki hemşehrilerimizden topladığı nakdi yardımı bize ulaştırdı. Bu gelen yardım ile birlikte kampanyamızın devam ettiğini hatırlatmış olalım dedik. Tüm Yardımsever hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

Kampanyaya destek olmak isteyenler; Ziraat Bankası Afşin şubesi TRT55 0001 0003 9061 6291 3350 04 numaralı IBAN hesabına nakdi yardımda bulunabilirler.