Hem ülkemizde hem de dünya çapında büyük bir yankı uyandıran Steam Pubg, birden fazla oyuncu ile online oynanan bir video oyunudur. Kısa süre içerisinde ünlenmiş, ününü her geçen gün daha da fazla arttırmıştır.

Dijital oyun platformu olan Steam üzerinden giriş yapabilir, bu gelişmiş seçeneklere sahip oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Steam’ın en çok tercih edilen oyunlarından biri olan Pubg, 2017’de piyasaya sürülmüştür. Kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmış, kullanım oranını oldukça büyük bir seviyeye çıkarmıştır. Online video oyunlarının birçoğunda olduğu gibi Pubg’da ücretli bir oyundur. Şu an için güncel ve resmi satış fiyatı 69 tl olarak bilinen oyun, birçok kitleye hitap edici bir niteliğe sahiptir. Oyuna sahip olmak için uygulanması gereken adım, steam üzerinden oldukça basit bir işlemdir. Bu şekilde oyunu satın alabilir, ardından giriş işlemlerini tamamlayarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunun en önemli özelliklerinden biri de kendi içinde bir senaryoya sahip olmasıdır.

Başlangıçta 100 civarı bir oyuncu ile uçak mekanı içerisinde başlayan oyun, belli bir istikamet doğrultusunda ilerler. Amaç, tüm engellere rağmen uzun süre hayatta kalabilmektir. Bunu yapmak ise paraşüt ile çeşitli yerlere ulaşmak ve mühimmat arayışında olmak gibi eylemlerle mümkün olacaktır. Zaman zaman oyunun belirlediği sürelerde gaz atışları da olur. Oyunu daha zor hale getiren bu durumda, oyuncunun yapması gereken en etkili kaçışı gerçekleştirmek olacaktır.  Steam üzerinden etkin ve verimli bir şekilde Pubg oynamak istiyorsanız çeşitli sistem gereksinimleriniz de yeterli düzeyde olmalıdır. 64- bit işlemci bu gereksinimlerin başında gelir. Bellek, ekran kartı ve hafıza gibi unsurların da yeterli olması durumunda bilgisayar oyunu kolay bir şekilde çalıştıracaktır. Özellikle en ucuz rp açısından da avantaj sağlayacak olan bu oyun, size vaktinizi daha değerli hale getirmeniz için bir fırsat sunacaktır.

Oyunun senaryosu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir, size olan uygunluğunu çeşitli yerlerden deneyerek test edebilir, son olarak satın alarak steam üzerinden oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Uygun bilgisayar ile herhangi bir teknik aksaklık olmadan oyunu çalıştırabilirsiniz.