Maç sonuçlarına internet üzerinden ulaşılırken kullanışlı bir ara yüzü büyük öneme sahiptir. Göz yorulmadan bütün farklı sonuçlar el edilmeli ve özellikle çok hızlı şekilde gerçekleştirilmelidir. Yani skorlar ve diğer bilgiler değiştikçe düzenli olarak ekrana aktarım sağlaması gerekir. Günümüzde Bunu sağlayan azscore etkileşimli renkleri ve kullanışlı ana teması sayesinde masaüstü versiyon ve mobil destekli olarak rahatlıkla sonuçları ulaşım fırsatı sunuyor. Ayrıca bununla beraber pek çok farklı bilgi yine detaylı şekilde sağlanmaktadır.

Ana sayfa Üzerinden Farklı Bilgiler

Site bünyesinde ana sayfa aracılığı ile pek çok farklı bilgiye en kısa süre içerisinde ve kolaylıkla ulaşmak oldukça kolay.

  - Canlı skorlar,

 - Bitmiş maçlar,

 - Bugün ve dünkü maçlar,

 - Başlayan maçlar hakkında bilgi,

 - Canlı skor tablosu,

 - Tahminler,

 - Futbol veri tabanı,

 - Futbol puan durumu,

 - Oyunlarım,

 - Ligler,

Bireysel olarak kişisel rahat bir kullanım olanağı tanıyan site kapsamında pek çok farklı bilgiye kolaylıkla ulaşım sağlamak mümkün. Üstelik bunu hem masaüstü versiyon hem de mobil aracılığıyla gerçekleştirmek çok daha kolay hale geldi.

Dünya Futbolu Site Bünyesinde

Yıl içerisinde dünyanın pek çok farklı ülkesinde futbol aralıksız olarak devam ediyor. Bir ülkede sona ererken başka bir ülkede sürmektedir. Bu bağlamda futbolseverler ve bahis severler futboldan mahrum kalmadan düzenli olarak maç sonuçlarına ulaşım imkanı sağlıyor. Kurumsal bir anlayışla pek çok farklı bilgiyi kullanıcılara sağlayan bu site bünyesinde, güncellenen bilgiler doğrultusunda kullanışlı ara yüzü üzerinden değerlendirebilirsiniz.

Farklı Turnuva ve Ligler

Birbirinden değişik turnuva ve ligler kapsamında tüm sonuçlarla diğer bilgiler hakkında bu sistem üzerinden rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Özellikle Dünya Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA kupası gibi daha pek çok turnuva kapsamında hem takımlar hakkında hem de skorlar noktasında doğru bilgiler sağlanmaktadır.