burun şekil bozukluğunu düzeltmek ve boyutunu ayarlamak için yapılan cerrahi işlemlerden biridir. Bu işlemlerde sadece estetik görünümünü düzeltme açısından değil hastanın nefes almasını engelleyen kemik ve doku sorunlarını düzeltilmektedir. Burun estetiğindeki gaye yüzün boyutuna, yüz şekline uygun doğal görünen ve sağlıklı bir burun yapmaktır. Burun yüzün büyük bir kısmını kaplayan bir organdır.

Ameliyatın başarılı geçme oranı hastanın cilt özelliği kalın ya da ince olması ve kıkırdakların inceliği, boyutu ve şekli, kıkırdak ve kemikte gelişen eski travma ve deformasyonlar ve dokuların iyileşme olasılığını belirlemektedir. 18 yaşını doldurmuş ve geçmiş hastalar estetik    yaptırabilecek ve kriterlere uygun aday olarak kabul edilmektedir. Eğer sizde burun estetiği yaptırmak istiyor iseniz öncelikle 18 yaşını doldurmanız gerekmektedir.

Eğer İzmir ve çevresinde ikamet ediyor ve estetik merkezi arıyor iseniz 2006 yılında Türkiye'nin ilk, Avrupa kıtasının en büyük kulak burun ve boğaz hastanesi seçilmiş Ekol Kbb Hastanesinde istediğiniz hizmetleri alabilirsiniz. Operatör Doktor Cem Karas kuruluşta yer almış olup ve yıllar boyu hastanenin kurucu başhekimi olarak çalışmaktadır ve ayrıca daha çok rinoloji olmak üzere binlerce KBB hastalıkları ile ilgili ve burun estetiği ameliyatı gerçekleştirmiştir.

Kanıtlanmış Başarılı Uzman Doktorlar

Ülkemizdeki, ihtisas alanı ile ilgili birçok bilimsel derneğin yanı sıra Amerika ve Avrupa'da bulunan önemli cerrahi akademilerde ve European college of aesthetic medicine- surgery üyesi olmaktadır. Operatör Doktor Cem Karas, Hollanda’da Amsterdam Üniversitesinde başkanı Prof. Dr. Gilbert TRENITE olan Estetik Burun Cerrahisi konusunda çalışmalar yapmıştır. Amerika'da San Diego ve Hollywood'da Amerika'da bulunan Plastik Cerrahi Akademisinde yüz temizleme, gençleştirme ve germe işlemleri konusunda çalışmalar yapmıştır.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları İçin de Tercih Edilen Kurum

KBB hastalıkları, her yaştan bireyin yakalanabileceği ciddi sorunlardandır. Ekol KBB hastanesinde estetik ameliyatları hariç ile ilgili tedavi ve ameliyat seçenekleri de bulunmaktadır.

Sadece Müşterilere Özel Hizmetler

Müşterilerin hastaneye ulaşımı için birçok olanak sağlanmaktadır. Otobüs, tramvay gibi toplu taşımalar bulunmaktadır.