Şehit Hüseyin Varol Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılış törenine, Vali Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kamu kurum ve kuruluş amirleri, şehidimizin ailesi, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni öncesi şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, bu vesileyle şehidimize rahmet, kıymetli ailesine sabr-ı cemil diledi. Vali Coşkun ayrıca, şehidimizin adının güzel bir tesiste yaşatılıyor olmasının gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in açılış konuşmasını yaptığı programda, İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de konuşma yaparak ilçeye ve vatandaşlarımıza hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Coşkun, şehidimizin ailesi ve protokol üyeleriyle birlikte kapalı yüzme havuzunu gezdi. Vali Coşkun, gezi sırasından kendisine tesis ile ilgili bilgiler veren Başkan Mahçiçek’e ilçeye kazandırdığı bu güzel hizmetten ve şehidimizin adının yaşatılmasına vesile olmasından dolayı teşekkür etti.