Siyasi geçmişi, ülkücü kimliği ile uzun yıllardır Kahramanmaraş siyasetinin aktif isimlerinden biri olan ve çalışkanlığı, gayreti, özverisiyle vatandaşların takdirini toplayan İyi Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

Gittiği her yerde vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve bunun yanında taleplerini dinleyen Bastırmacı, çözüm noktasında gayret gösteriyor. ,

Her gün kentin dört bir tarafında seçim çalışmalarını yürüten ve deyim yerindeyse ayak basmadık yer bırakmayan Bastırmacı, Halkın sorunu benim sorunumdur düstüru ile vatandaşın dertlerini dinleyerek Dertlere çözüm olmak için 31 Mart yerel seçimlerinde hem kendisine hem de Millet İttifakı’na destek istiyor.

Seçim ziyaretleri kapsamında Halkın sorunları ile dertleştiğini ifade eden İyi Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, “Ben gittiğim yerlerde adaletle yönetimin sözünü veriyorum. Diğerlerinin hepsi yapacaklarımız, asli vazifeler. İnsan odaklı, yaşlı, kadın genç odaklı projelerimiz var. En önemlisi ise Adalet diyoruz. Bu memlekette bu ülkede adalet yok. Biz bunu kendi yerimizden belediyecilik sistemi ile başarmak istiyoruz. İnsanlar kuyruğa giriyor. Nereye gideceğini bilmiyor, sorununu çözen yok. Büyükşehir atılıyor oradan Onikişubat Belediyesine atılıyorlar sorunların hiç biri çözüm bulmuyor. Ben size samimi olarak söylüyorum nüfus cüzdanınız ile orada hizmetini alacak, herkes görevini yapacak. Sorununuz ne ise çözülecek ve sona erdirilecek. İnsanlar artık bunu yaşaması lazım. Bu memleket bizim arkadaşlar, bu belediye bizim. Fakir fukaranın, yetimin, doğmamış çocuğun orada hakkı var. Bizim vergilerimizle kamu kurumları ayakta kalıyor. Biz bu vergileri veriyorsak vatandaş olarak, insan olarak biz bu hizmeti istemek zorundayız. Biz bu iradeyi ortaya koyduk, sizde yürek koyarsanız birlikte yürürüz. Tarımla ilgili de projelerimiz var.” İfadelerini kullandı.