Onikişubat Belediyesinin Barbaros Mahallesinde yaptırdığı Şehit Cengiz Engizek Bilgi Kültür Evi ve Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı.

Törende konuşan Onikişubat ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Yaklaşık 6 buçuk yıldan bu yana Cumhurbaşkanımızın bize tembih ettiği Onikişubat Belediye Başkanlığı görevini yürütmeye gayret ediyorum. Mesai arkadaşlarımızla birlikte ilçemize güzel hizmetler yaptık.

Belki tarihinde görülmemiş hizmetler hayat geçirdik. 2014’te göreve geldiğimizde sadece Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün bir havuzu vardı. Bugün ise sadece ilçemize ait 7 havuz var. 7 tane Kültür merkezimiz mevcut. 6 tane okul, 65 yerleşim yerlerimize kültür evleri yaptık.

Sportif ve eğitim bağlamında gerçekten çok ciddi projeler hayata geçirdik. Kapalı spor salonları, yürüyüş ve bisiklet yolları, 12 tane halı saha geçmiş dönemlere bakıldığı zaman yaptıklarımız hiç mukayese kabul etmez.

Cumhurbaşkanımız milletimize hizmet için bizlere bu görevi verdi. Allah ömür verdiği sürece de ister makamda, ister makamda olmayalım onun gösterdiği istikamette sevk ve idaresinde Kahramanmaraş’ımıza bakanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte hizmet edeceğiz.” Diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından tesis açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete girdi.