Amacımız burada amaç dosta düşmana karşı ülkenin bekası diyen Pakdil, “söz konusu olunca nasıl yan yana dimdik tıpkı bir dağ gibi durulacağını göstermektir. Bu noktadan hareketle iki liderin sözünü yerde bırakmayarak hep birlikte çalışıp Allah'ın izni ile gönüllere gireceğiz" dedi.

Bizler Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'Gönül Belediyeciliği' için, Cumhur İttifakının gücünü şehrimize yansıtmak için tekrar yollara düştük.

Onikişubat İçin Hanefi Mahçiçek Başkanımızın önderliğinde Kısıtlı imkanlarla var gücümüzle çalıştık, eksik kaldığımız yerler oldu tamamladık, yavaş olduğumuz yerler oldu hızlandık, sadece makyaja dönük işler değil tepeden tırnağa Onikişubat'a hizmet etmeye çalıştık. Tüm Onikişubatlı'ya karşı sorumlu olduğumuz bilinci ile yalnızca bizlere oy veren hemşehrilerimize göre değil tüm Onikişubatlı’ya kucaklayıcı, adaletli ve hakkaniyetli, Allah rızasını göz ederek çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Biz önümüze bakıyoruz. Kim ne kusur bulmuş demiyoruz. Şehrimiz için, vatanımız için, milletimiz için bir çivi çakandan Allah razı olsun deyip bugünlerimize ve yarınlarımıza imza atıyoruz.

Biz Başkanımız Hanefi Mahçiçek’in önderliğinde Gönül Belediyeciliği için çalışıyoruz. Cumhur ittifakı gibi büyük bir ailenin içerisinde hükümetimizin de desteği ile el birliğiyle, gönül birliğiyle, ortak düşünce ve işbirliğiyle Onikişubat’ımız için daha güzel projelere imza atacağız inşallah. Kahramanmaraş’ta, Onikişubatta da dün olduğu gibi bugün de yarın da emin ellerde” ifadelerini kullandı.