Onikişubat İlçesi için şu anda en çok 4 isim konuşuluyor.

4 İSİM KONUŞULUYOR

AK Parti Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Hayrettin Güngör'ün ismini açıkladı. İlçeler için de aday adaylığı başvurularını alan AK Parti'de, Onikişubat ilçesi için en çok konuşulan 4 isim bulunuyor. Bir kesim tarafından EXPO 2023 başarısı sonrasında Mevcut Başkan Hanefi Mahçiçek'in göreve devam edeceği iddia ederken, bir kesim tarafından ise Onikişubat İlçe Başkanlığından istifa eden Fırat Görgel'in Belediye Başkanlığına geleceği konuşuluyor.

YILLARDIR HİZMET EDİYOR

Mevcut Başkan Hanefi Mahçiçek görev süresi içerisinde Onikişubat Belediyesi'ni çok çok ileriye taşıyarak, sayısız hizmetlere imza attı. 1999 - 2002 döneminde Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı, 22. dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği ve Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği görevini yürüten, Başkan Mahçiçek için bundan sonraki süreçte, tamam mı? yoksa devam mı? denilecek, bu sorunun cevabı merak ediliyor.

SEVİLEN BİR İSİM

Onikişubat İlçe Başkanlığından geçtiğimiz günlerde istifa eden Fırat Görgel ismi için beklentiler çok yüksek. Gençlerin gönlünde yer eden, halk tarafından sempatikliği ile sevilen ve AK Parti'de gençliğinden bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı öne çıkan bir isim olan Fırat Görgel'in belediye başkanı olarak görev alması bekleniyor.Onikişubat Belediyesi için adı geçen diğer adaylar ise Cemal Tanrıverdi ve Sıddık Sezal.