beSound production etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkı, 17 Temmuz 2020de eşzamanlı Net-d, beSound ve sanatçının kişisel YouTube kanalında yayınlanacak. Sanatçının bu klibi aynı zamanda yabancı bir yönetmenin yönettiği ve Berlin Kreuzberg’te çektiği ilk klibi oldu.

'Ah Ulan' şarkısının klibinde Flamenko danscı Marion Heinz Flamenko Dansını cesurca Özgün Müzik tınılarıyla serpiştirdi. Flamenko dansı İspanyada yaşayan çoğunluğu madencigöçmen İspanyol çingenelerinin kültür mirasıdır. 'Ah Ulan' şarkı sözü ve müziği ise dramatik bir öyküyü özgün müzik tınılarıyla anlatmakta. Klibinde iki kültürü birarada buluşturan sanatçı FERHAT GÜNEYLİ gerçek bir KÜLTÜR ELÇİSİ rolünü üstlenmiştir.

FERHAT GÜNEYLİ bir KÜLTÜR ELÇİSİ

TÜRK - ALMAN – İSPANYOL – KOLOMBİYALI - KANADALI-RUMEN – AMERİKALI - HEPSi BiRARADA !!

EXPO 2023 Gençlik Festivali, Işın Karaca ve Elif Buse Doğan konserleriyle başladı EXPO 2023 Gençlik Festivali, Işın Karaca ve Elif Buse Doğan konserleriyle başladı

Yaptığı aranjelerle pek çok sanatçıyı zirveye taşıyan ve bu yapıtlarla kendinden söz ettiren Osman İşmen'in düzenlemelerini yaptığı 'Ah Ulan' şarkısı ile Güneyli müzik listelerindezirveyi zorlamaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Sebastian Rodrigeuz’in üstlediği klibin prodüksiyonunda 7 ülkeden insan yer aldı. Klip Berlin Kreuzberg semtinde uluslararsı ünlü müzik gruplarının sahne aldığı meşhur ‘LIDO’ konser salonunda bir günde çekildi.Yurtiçi ve yurtdışında menajerlik çalışmaları Kınay Production tarafından yürütülen Ferhay Güneyli avrupada bir çok müzik fuarı ve festivalinde sahne almıştır.

Editör: TE Bilişim