Rüyanızda kendinizi mastürbasyon işlemi sırasında görmüşseniz bu durum genellikle bir güçlük yaşamadan para kazanacağınıza dair yorumlanır. Yine bazı rüya yorumcularının söz konusu olduğunda rüyayı gören kimsenin keyifli ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir. Bununla birlikte mastürbasyon sonrasında boşaldığını gören bir kimsenin, tüm sıkıntılarından ve kederlerinde kurtulacağı yorumlanmaktadır. Yine rüyada mastürbasyonla boşaldığını görmek rüyayı gören kimsenin yüklemiş olduğu sorumluluklarının tamamında da kurtulacağına işaret edecektir. Bununla birlikte rüyasında mastürbasyon yapan kişinin gerçek hayatta neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir. Ayrıca bu rüyayı gören kimsenin özel hayatında da yaşadığı sorunlardan kurtulacağına dair yorumlar yapılabilmektedir.

Rüyanızda kocanızı başka bir kadınla görmüşseniz bu genellikle kocanızla aranızın açılacağına işaret etmektedir. Kocanızla aranızın başka insanlar yüzünden açılacağına işaret eden ; huzurunuzu birisinin bozacağına da yorumlanmaktadır. Bu noktada eşlerden bir tarafın ailesinin de duruma müdahale edeceği ve bunun da huzurunuzu bozacağı şeklinde bir yorum da yapılabilmektedir. Yine bu tarz bir rüya görmeniz; eşinize yeteri kadar güvenmediğiniz şeklinde de yorumlanabilmektedir. Bununla birlikte bu şekilde bir rüya görmek; eşinizle iletişim kurmakta zorlandığınız ve ona karşı dile getiremediklerinizin bulunduğuna da işaret etmektedir. Bununla birlikte kimi yorumcuların rüyada kocasını başka bir kadınla flört ederken gören bir kadının evine para gireceğime ve mal ile mülk olarak da zenginleşmeye işaret etmektedir.

Rüyada Eşiyle Tartışmak

Tartışmak her ne kadar sevimsiz bir durum gibi gelse de ; kimi yorumcular tarafından mutlu bir haber almaya yorumlanmaktadır. Bununla birlikte rüyada eşiyle tartıştığı kimsenin yaşam boyunca şanslı olacağına da işaret etmektedir. Bununla birlikte rüyasında eşiyle tartışmak oldukça güzel bir aşk hayatının yaşanacağına da delalet etmektedir. Ayrıca bu şekilde bir rüyanın kimi yorumcular tarafından bu rüyanın verilmiş sözlerin tutulacağına da işaret etmektedir. Rüyada eşiyle tartıştığını görmek bazı yorumcular açısından sıkıntılı bir olayın yaşanılacağına dair yorumlanabildiği gibi ağırlıklı yorumların daha çok hayırlı ve güzel havadisler üzerinde şekillendiğini söylemek mümkün olmaktadır.