Yabancı dizi izle dünyası yaklaşık bir senedir bambaşka bir çılgınlığın ismini tekrarlıyor; La Casa de Papel! Önceki yıl İspanyol televizyonlarında yayınlandıktan sonra geçen yıl Netflix platformu tarafından satın alınan bu polisiye dizisi, beklenilenin üzerinde bir hayran kitlesi oluşturdu. Özellikle ülkemizde maskeleri ve tulumları yok satmaya başlayan dizinin genel konumu, İspanya’da devlet darphanesine yapılan soygun üzerinden soyguncular ve mahkumlara odaklanan hikayelerle şekilleniyor. Hızlı bir kurgu, yerinde geri dönüşler ve gerçekten de kitleleri peşinden sürükleyen sağlam karakterlerle ilerleyen La Casa de Papel ile olabildiğince müthiş bir maceranın içerisinde bulacaksınız kendinizi.

Berlin, Tokyo, Denver, Moskova, Helsinki, Profesör… Her biri kendi isimlerini kullanmayan İspanya’nın en donanımlı soyguncularının oluşturmuş olduğu soygun planına tanıklık ettiren La Casa de Papel, hem soygun hem de soygunu engellemeye çalışan polis departmanı ayağından şekil alan bir anlatıya sahip. Dizinin kısa süre içerisinde benimsenmesindeki en önemli etkisi de zaten karakterlerin oldukça güçlü bir yapıyla seyircisinin takdirine sunulması olmaktadır. Bu sebepten dolayı da hızlı ve anlatısının güçlü ilerlediği başarılı kurgusu sayesinde sizler La Casa de Papel’in her bir evresini çok ama çok beğenip final bölümüne kısa süre ulaşma konusunda kendinize kesinlikle engel olamayacaksınız. Bu konuda dizinin oluşturduğu reaksiyon gerçekten de muazzam.

La Casa De Papel normalde tek bir sezon olarak çekilen bir diziyken Netflix’le birlikte oluşturduğu etkileşim sayesinde yeni bir sezon kararına geçiş yaptı. Bu durum İspanyol televizyonları değil tamamen Netflix Orijinal yapımı olarak devam edecek bir yapıya dönüşmektedir. Bu kapsamda da yeni bir macera ve eski dostların buluşması da diyebiliriz yeni gelecek sezon için ve pek çok kesim de yeni sezon çekimlerinin başlayacağı haberini almasıyla birlikte de şimdiden yerinde duramayacak bir konuma ulaşmış olacak. Bu noktada ekibin yeni bir soygun için kolları sıvayacağı vurgulanırken, içlerine yeni kahramanların da katılma olasılığı çok yüksek.

Sonuç itibariyle La Casa de Papel izle , polisiye kuraklığı çeken dizi piyasasında oldukça yeni ve etkili bir nefes. Diziyi izlemeye başlayacağınız ilk an itibaren de kendinizi alıkoyamayacağınız bir maceraya dahil olacak, harika bir polisiyenin keyfini doyasıya çıkarmış olacaksınız. Bu kapsamda da La Casa de Papel’i dizisini sitemiz üzerinden de rahatlıkla izleyebilir, keyfi yerinde bir dizi izleme şansını da son ana dek değerlendirebilirsiniz.