Yapılan uygulamanın israf olduğunu dile getiren Ünal Ateş konuyla ilgili şunları söyledi;

“Büyükşehir belediyemiz yeni yeni bazı projelere başladığını bize duyurdu Bunlardan birisi de Yedikuyular kayak bölgesinde yapılmakta olan Bedesten Çarşısı.

Bu projeyi duyduğumuz zaman Hafızalarımızı Bir yokladık. Bundan 6-7 ay önce Yedikuyular Kayak bölgesinde prefabrik olarak mağaza satış yerleri yapılmış idi bu mağaza satış yerlerinin yapılabilmesi için subasma temel betonları dökülmüş üzerlerine de prefabrik yapılar yapılmış idi.

Büyükşehir Belediyesi Kendi internet sayfasında hala durmakta bunu halka duyurmuştu. 7 ay sonra bu yapılan yerler sökülüp Bedesten Çarşısı yapılıyor.

Bedesten Çarşısı yapılacak ise o dönem bu satış mağazaları niye yapıldı bu satış mağazalarına kaç para verildi? Madem belediye borçlu, belediye biraz rahat nefes alana kadar bu satış mağazaları ile idare edilemez miydi? İsraftan bahsediyoruz israftan kaçınmaktan bahsediyoruz, 7 ay önce yaptığımızı söküp yerine yeni çarşı yapıyoruz.

Buradan tekrar soruyorum; Bedesten Çarşısı için ayırdığınız bütçenin tamamı nedir ve 7 ay önce yapıp şimdi söktünüz satış ofisleri için kaç para harcadınız?

Şehrin Öncelikle acil çözülmesi gereken sorunları variken acil sorunlar Kılavuzluya millet bahçesi ve yedikuyular'a Bedesten Çarşısı mıdır?

Yaz aylarında insanların içme suyu yok iken birçok mahallenin Yolları berbat durumda iken daha önce köy statüsünde olup Mahalle statüsüne geçen bölgelerde altyapı ve kanalizasyon sıkıntısı Zirve yapmış iken acil olarak memleket için uygun gördüğünüz projeler Bunlar mıdır?

Netice itibariyle bizi idare edenleri biraz daha mantık çerçevesinde düşünmeye davet ediyor bu şehrin Öncelikle sorunlarının çözülmesini istiyoruz.”