Genç iş insanlarının ekonomi alanındaki faaliyetleri ve yapılanmalarının ana gündemi oluşturduğu ziyarette; şehir ekonomisi, iş dünyasının sorunları, yapılan ve yapılması planlanan projeler konuşuldu.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan TÜMKİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Muhammet Eliaçık: "TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak şehrimizde tekstil alanında faaliyette bulunan Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi sayın Turgut Sezal beyefendiyi ziyaret ettik. Burada derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgi vermek, kendilerine derneğimizi tanıtmak için misafiri olduk. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Sezal ise gençliğin her alanda olduğu gibi ticarette de etkin olmasının önemine değinerek şunları söyledi: "Bugün şehrimizin ekonomisi, iş dünyamızın sorunları, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Değerli ziyaretlerinden dolayı TÜMKİAD ailesine ve sevgili Muhammet başkanıma teşekkür ediyorum."

İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor

Ziyaret sonrasında TÜMKİAD Şube Başkanı Muhammet Eliaçık tarafından Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Sezal'a İstiklal madalya görünümlü plaket takdim edildi. Akabinde iş insanı Turgut Sezal, Yönetim kurulu üyeliğini yaptığı tekstil işletmesini TÜMKİAD ekibine gezdirerek fabrikanın işleyişi ile ilgili bilgiler verdi.

Editör: TE Bilişim