Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel Kahramanmaraş’ın sanayi ve teknoloji alanındaki konularını görüşmek ve değerlendirmek üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi (KMOSB) ortaklığıyla hazırlanan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenmesi uygun bulunan “Kahramanmaraş Metal Mutfak Eşyası AR-GE ve Tasarım Merkezi” projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a sunuldu.

Kahramanmaraş’ın sanayi ve teknoloji alanındaki konularının değerlendirildiği toplantıda üniversitemizin yürütücülüğünü yapacağı ‘Kahramanmaraş Metal Mutfak Eşyası AR-GE ve Tasarım Merkezi” projesinin tanıtımı da yapıldı.