Milletvekili Öçal mesajında; “Âlemlere rahmet Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) güzel dilinde 'başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş' olan Ramazan-ı Şerif ayını uğurluyoruz.

Bin aydan daha hayırlıdır diye Yüce Mevla'nın bizlere bildirdiği Kadir gecesini idrak etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, esenliğin bütün dünyayı kuşattığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.

Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanmış olması, Kadir Gecesi’ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliğidir.

İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, her zaman ve mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, saygı ve sevginin bu gecede daha da mayalanacağına inanmaktayım.

Bu vesileyle bayram tatili için memleketlerine gidecek vatandaşlarımdan ve şoförlerimizden trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyorum.

Bu mübarek gecenin, başta İslam coğrafyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, aziz milletimizin ve tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ederken şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramımızı da kutluyorum.” ifadelerini kullandı.