Sosyal medyada fenomen olma peşinde koşup kısa yoldan köşeyi dönme telaşına düşen sayfa yöneticileri milli ve manevi değerleri hiçe sayıyor. Bunun son örneği ise Kahramanmaraş’ta yaşandı.

Instagram’da açtığı hesap ile Kahramanmaraş’a yönelik içerikler paylaşan marasbeyfendi isimli sayfa yöneticisi, komiklik yapayım derken hadsizlik yaptı.

51 bin takipçi sayısı bulunan sayfada; ‘Milkshake Müslüman’dır, asıl adı Milk Şeyh’dir. Yani Sütçü İmam’ ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta kurtuluş mücadelesinin sembol isimi olan Sütçü İmam hakkında yapılan bu çirkin paylaşım takipçilerin büyük tepkisine yol açtı.

Bazı takipçiler sayfa yöneticisinin özür dilemesini istedi.

“Komik değil Admin Tarihte yeri olan ve Maraş için çok önemli yer tutan bir insan Sütçü İmam ama böyle saçma postlara konu yapman senin ayıbın.

İyice saçmaladınız. Nasıl böyle bir mizah anlayışınız var? Anlamıyorum. Bu şehrin kahramanı ile dalga geçemezsiniz. Bu şehir bunu asla kabul etmez. Derhal özür dileyin.”

Ancak yaptığı hatanın farkına varmak şöyle dursun eleştirilere karşı kendini savunan marasbeyfendi isimli sayfa yöneticisi; “Yorumlar resmen içler acısı... Gerçekten anlayıp gülüp geçenler var konuyu taaaa kurtuluş savaşına götüren var...” diyerek takipçilerini de dalgaya aldı.

Öte yandan, Instagram hesabının üst kısmındaki bölümde “Madalyası ile ünlü, Sütçü imam torunlarının olduğu Kahramanmaraş'ın en fiyakalı, kültür ve mizah sayfası
Biz bu şehre aşığız!” şeklindeki Sütçü İmam vurgulu tanıtım yazısı dikkat çekti.