Son yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Niğde Emniyet Müdürü iken Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Salim Cebeloğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, Başkanvekili Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Öner, Mahmut Beyaz İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Cemiyet Başkanı Deveboynu, cemiyet bünyesindeki gazeteleri ve özellikleri konusunda bilgiler aktararak, Kahramanmaraş’ın basın sektöründeki durumu hakkında bilgiler verdi.

KAMU YARARINI GÖZETEREK GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ

Başkan Deveboynu yaptığı açıklamada, “Biz burada cemiyet olarak, gazeteciler olarak her zaman olduğu gibi yöneticilerimiz ile sivil toplum kuruluşlarımız ile sıcak ilişkiler içerisinde olmaya çalıştık. Kamu yararını gözeterek görevimizi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Tabi ki halkımızı da bilgilendirme konusunda görevimizi yaptık. Bundan önce emniyet ile güzel ve sıcak ilişkilerimiz vardı, bundan sonra sizinle de aynı olacağı düşüncesindeyiz. Yönetim Kurulu Üyeleri arkadaşlarımız ile birlikte hoş geldiniz diyoruz” dedi.

ÇITAYI YÜKSELTEREK MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ise şöyle konuştu: “Emniyet ve basın mensupları kamu görevi yapıyorlar, basın mensuplarımızın vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmesi çok önemlidir. Bu konuda biz yasal çerçeve içerisinde ne gerekiyorsa yaparız. Buradaki tüm arkadaşlarımız ile birlikte, sivil toplum kuruluşları ile birlikte en iyi şekilde Kahramanmaraş halkına güvenlik hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Daha önceki görev yapmış tüm arkadaşlarımızın yaptığı gibi suça ve suçluya geçit vermeyeceğiz. Aynı biçimde çıtayı yükselterek mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.”