Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Onikişubat İlçesinde iki mahalleyi birbirine bağlayan Kemal Önyurt Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Fatih ve Osmangazi Mahalle muhtarlarından teşekkür geldi.

Dilekçemize ivedilikle cevap verildi

Osman Gazi Mahallesi Muhtarı Veli Gedik, büyükşehir belediyesine verdikleri dilekçeye anında cevap verildiğini ifade ederek: “İki mahallemiz arasındaki Kemal Önyurt Caddesinin asfaltlanması için müracaat etmiştik. Dilekçemize anında cevap verilerek ekipler gelip çalışmalara başladı. Bundan dolayı Hayrettin Güngör başkanımıza ve ekiplerine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kolay ulaşılabilen bir başkan

Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi Muhtarı Tuba Özden ise, mahallesinde biriken sorunların büyükşehir belediyesi tarafından tek tek bitirilmeye başlandığına dikkat çekerek: “Mahallemde uzun süreden beri bekleyen ve biriken bir sürü iş vardı. Şu anda hepsi bitme aşamasında. Bunun başlıca sebebi Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör beyin tamamıyla ulaşılabilir bir başkan olması. Rahatlıkla kapısını çalıp içeri girebiliyoruz. Taleplerimizi geri çevirmiyor. İşimizi kolaylaştırmakta inanılmaz bir şekilde çaba sarf ediyor. Bundan dolayı mahallemizdeki sorunlar çözüme kavuşup bitme aşamasına geldi. Başkanımızın ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim