Konuyla ilgili partiden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

“Kahramanmaraş Kadın politikaları başkanımız sn Av.Büşra Telli önderliğinde onikişubat Kadın politikaları başkanımız sn Şenay Tanır ve Dulkadiroğlu kadın politikaları başkanımız sn Hacer Kahveci nin de büyük desteği ile 8Mart Dünya kadınları günü kapsamında bir çalışma yapıldı.

Adliye, baro, huzur evi, Trabzon caddesi ,vergi dairesi ,112 çağrı merkezi ,Dulkadiroğlu ilçe sağlık müdürlüğü, kent meydanında kadın kooperatifleri ziyareti yapılıp şehrimizin Kahraman kadınlarına karanfiller sunup günleri kutlandı. Şehrimizin merkez ilçelerinde kadınlarımıza kahve ikram edilip kadın hakları ve istanbul sözleşmesi hakkında bilgilendirme yaptılar.

Katledilen, Öldürülen kadınların haykırışlarını vurgulayan bir video ile farkındalık oluşturuldu. Bu özel günde Kadın politikaları il başkanı Av. BÜŞRA TELLİ mesajında "Katledilen kadınlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Kadınlar ölmesin, yaşama hakkı ellerinden alınmasın diye mücadelemizi sürdüreceğiz.

İyi parti olarak bu amaçla İstanbul sözleşmesini uygulanmasını istiyoruz.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de söylediği gibi “Hakkını arayan her kadın onurludur.” Ve biz İyi parti olarak onurlu her kadının arkasındayız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun"