Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan İrfan Karatutlu, “Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımıyla ve genel merkezimizden genel başkan yardımcıları, kurucu üyeler ve genel merkez yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı Kahramanmaraş İl Kongresi yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum. Kahramanmaraş Ali Babacan gibi ülkemize yıllarca ekonomi, dış politika ve Avrupa Birliği sürecinde bakanlık yapmış bir değeri misafir etmekten mutluluk duyacaktır.” dedi.

Kongre yapılacak salon bulma konusunda bir takım sorunlar yaşadıklarına da dikkat çeken Karatutlu: “Kongre sürecimizde kongre yapacağımız yerin bulunması konusunda bir takım sıkıntılar çektik. Özellikle kamunun ve belediyelerin elinde olan ve Kahramanmaraş halkının tamamına hizmet vermesi gereken yerlerin çeşitli gerekçelerle partimize verilmediğine şahit olduk. Bu siyasi nezaketsizlik geçmişte olan liderlerin hiçbirinin döneminde görülmemiştir. Sayın Demirel’de, Ecevit’te, Türkeş’de veya Erbakan’da böyle bir anlayış yoktu. Deva Partisi iktidarında bu tür siyasi nezaketsizliklere son verilecektir." diyerek sözlerini tamamladı.

Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız” Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız”
Editör: TE Bilişim