Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nda 6. Hafta karşılamasını Volkan Okur, Harun Reşit Güngör, Orhan Timurtaş yönetti. 

Maçtan önemli dakikalar: 

İLK YARI 

Dk1 Çorum ekibi Muhsin’le gole ulaştı. Maçın hakemi Ofsayt gerekçesi ile gol geçersiz. Dk4 Çorum ekibi yüklendi sol kanattan içeri girmek istedi Ali Can ile Anıl baskı yaptığı mücadelede Anıl İsmet'e faaul yaptı ve kart gördü. 

Dk21 Çorum ekibi İsmet ile atağa çıktı sol çaprazdan içeri girdi pasını Batuhan a aktardı Batuhan topu aldı defanstan sıyrılarak kaleye yöneldi. Kaleciyi de aşan Batuhan topu ağlara göndermek istedi yan hakem ofsayf bayrağını kaldırarak pozisyonu durdurdu.

Dk34 Çorum ekibi gole çok yaklaştı Muhsin topu uzun gönderdi. Kahramananmaraş savunmasında Birkan topu kontrol etti. Pasını arkadaşına göndermek isterken Pas kaybında konuk ekip Çorum da Seçkin top çeldi ve pasını Abdulhamit'e bıraktı. Abdulhamit ise sert şutunda kaleci Ahmet topu kontrol etmesini bildi.

Dk42 Çorum ekibi köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda topa yükselen Batuhan’ın vurduğu kafada top az farklı auta gitti. Boş kaleye top gönderilemeyince önemli atak kaçmış oldu.

Kahramanmaraş'ta Vatandaşlar Yol İstedi Kahramanmaraş'ta Vatandaşlar Yol İstedi

Dk45 Sağ çaprazdan bindiren Kahramanmaraşspor ceza alanında çoğaldı karambolden içeri elen topa Mert dokunamadı ve top auta gitti. Pozisyonda Mert'in dokunamadığı top önemli bir atağı devre dışı bıraktı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

İKİNCİ YARI 

Müsabakanın hemen başlarında kan değişikliğine giden Kahramanmaraşspor’da ilk yarı varlık gösteremeyen Ali Rıza oyundan çıkarken, Oyuna Enis Durak girdi.
Dk57 konuk ekip Çorum FK da Sol taraftan Muhsin ile gelişen atakta arka direğe yollanan topu iyi takip eden Abdulhamit topu üstten auta gönderdi. 

Dk65 Penaltı golü ile Batuhan Er maçın gol perdesini araladı. 0-1 Pozisyonda İsmet içeri gönderdiği topu Hamit kesti uzaklaştırmak istedi topu Halil İbrahim kaptırdı. Halil İbrahim içeri girdiği anda Kaleci Ahmet rakibine faul yapınca hakem Penaltıyı gösterdi. Penaltı ise gole çevrildi. 

Dk90 Kahramanmaraşspor baskı yaparken Çorum ekibi ani atakla yüklendi ve Murat Yıldırım topu ağlara gönderdi. 

Karşılaşmada başka gol olmayınca Kahramanmaraşspor, Çorum FK’ye 0-2 yenildi. 

Editör: TE Bilişim