Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezinde kar kalınlığı 104 santime ulaştı.

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı belediyeler arasında yeni bir akım başlattı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi de “Meteorolojinin bugünkü verilerine göre de kardeşliğimiz 104 cm ile pekişmiş durumda. Kış turizminin yeni gözdesi #YediKuyularKayakMerkezi’miz tüm vatandaşlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacak. Güneşin en özel doğduğu can @bingolbel sizde durum ne?” mesajıyla yeni akıma katıldı.

Kartepe’deki eşsiz manzaraları drone ile görüntüleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise görüntüleri sosyal medya hesapları üzerinden “Sizde durumlar nasıl?” sorusuyla Bursa Büyükşehir Belediyesini etiketleyerek paylaştı.

Kocaeli Büyükşehir Beleyesinin sorusuna kar kalınlığın 78 cm’e ulaştığı Uludağ’ın fotoğrafını etiketleyerek paylaşan Bursa Büyükşehir Belediyesi ise aynı soruyu Şanlıurfa Belediyesine yöneltti.

Akım haline gelen paylaşımlara Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karacadağ’dan paylaşımla Kayseri Büyükşehir Belediyesini, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ise Erciyes paylaşımı ile Sivas Büyükşehir Belediyesini etiketleyerek katıldı.

Akıma daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken, Kahramanmaraş Yedikuyular, Bingöl Belediyesi Hasarek kayak merkezinden paylaşım yaparak “Kardeşlik daim olsun” mesajı verdi. Belediyelerin paylaşımları ise çok sayıda beğeni aldı.