Analitik Merkezi Tezcan’ı yatırım ve turist potansiyeli ve cazip imajın yükselmesine yardımcı olan adaylardan biri olarak gördüğünü ve İngiltere’deki ödül törenine davet ettiğini belirtti.

Geçtiğimiz aylarda faaliyete geçerek Türkiye ile Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden ziyaretçi akınına uğrayan Andırın Minareli Köprü Dünyanın dev organizasyonları arasında gösterilen Global Clup Of Leaders Analitik Merkezinin (Glabol Liderler Kulübü) ilgi ilanına girdi. Kulüp Andırın’ın, dinamik ilerlemesine, yatırım ve turist potansiyeli ve cazip imajın yükselmesine yardımcı olan adaylardan biri olarak seçildiğini belirtti.

Projesi bizzat Belediye Başkanı Baki Tezcan tarafından çizilen, belediye işçileriyle tamamlanarak 300 bin TL’ye mal edilen minareli köprü Türkiye gündemine otururken, akranı olduğu Tayland’taki köprünün de 2 milyar dolara mal olması gözleri Andırın’a çevirdi. Geçtiğimiz aylarda açılan ve ülkenin dört bir tarafı ile Avrupa’dan da ziyaretçi akınına uğrayan köprü şimdi de dünyanın en iyi projeleri arasında gösterildi.

Glabol Liderler Kulübü İngiltere’de düzenlenecek ödül törenine Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın katılması için davetiye gönderdi. Global Liderler Kulübü Genel Sekterliğinden gelen davet yazısında kulüplerinin Andırın Belediyesini ve şehir yönetiminde mükemmellik ve yılın şehir yöneticisi olarak da Tezcan’ı aday gösterdiklerini belirtti.

5-6 Ekim tarihleri arasında İngiltere’de düzenlenecek festival davetiyesinde şu ifadeler kullanıldı; “Global Clup Of Leaders Analitik Merkezleri (Oxford, İngiltere) tarafından 2017-2018 yıllarında düzenlenen dünya seyahat destinasyonlarının karmaşık yatırım, turizm ve rekreasyon fırsatları araştırmasının sonuçlarını size bildirmekten memnuniyet duyuyorum. Global Liderler Kulübü, gelecek vadeden dünya şehirlerini ve bölgelerini desteklemek için özel bir girişime sahiptir. Bölgeniz, dinamik ilerlemesine, yatırım ve turist potansiyeli ve cazip imajın yükselmesine yardımcı olan adaylardan biri olarak seçilmiştir.

Uluslararası Festival İş Zaferi ve düzenlenecek Avrupa Ödülleri Gecesinde yer almak üzere yüksek performans ve etkinlik, vizyon ve liderlik, inovasyon, yaratıcılık, profesyonellik ve olağanüstü yönetim becerileri gösteren gelişmekte olan şehrin belediye başkanı olarak sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Dünya festivallerinde 5-6 Ekim’de size festival katılımcıları arasında görmekten mutluluk duyarız. Çağdaş dünya ‘İlham veren Başarı Öyküleri, Zafer Sırları sırasında şehir inisiyatiflerinizi ve yatırım projelerinizi Global Liderler Kulübü üyelerine, ortaklarına ve festival görevlilerine sunabilirsiniz.

Festivalin doruk noktası- Avrupa Ödülleri Gecesi, festivalin özel ödülleriyle ulusal siyasi, ticari, bilimsel ve kültür elitlerinin en iyi temsilcilerini onurlandırma adamıştır. Belediyenizin etkin şehir yönetimini, şehir altyapısının iyileştirilmesini ve çekiciliğini artırmanın yanı sıra, potansiyel yatırımcıların ve uluslararası iş çevrelerinin dikkatini çekmek için Glabol Liderler Kulübü; belediyenizi kişisel olarak şehirdeki prestijli uluslararası ödüller kategorisinde aday göstermiş ve idare yönetim alanlarında da Şehir yönetiminde mükemmellik ve yılın şehir yöneticisi olarak ta sizi aday göstermiştir.

Bu otorite festivaline katılmanın ve yüksek Avrupa ödülü almanın şehir statünüzde yükseleceğinden ve perspektif belediyeler, bölgeler, uluslararası seyahat organizasyonları ve dernekler ile işbirliği konusunda geniş fırsatlar doğuracağından eminiz. Sizi etkinlik katılımcıları arasında görmekten mutluluk duyacağız ve gelecekteki şehir tanıtımı ve gelişi için faydalı bulacağınızı umuyoruz”