Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış’ın katılımıyla gerçekleşen devir teslim törenine;MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün ile Yönetim Kurulu Üyeleri,STK Başkanları,geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanları ve çok sayıda misafir katıldı.

Kahramanmaraş'ta yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı Kahramanmaraş'ta yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

Başkan Kayış görev değişiminde;görevi devreden Başkan Hanifi Kolukısa’ya vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederek yeni atanan Başkan Emre Çiçek’e ise başarılar diledi.

Yeni atanan Başkan Çiçek ise;Görevi devraldığı Başkan Kolukısa’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kendisinden aldığı meşaleyi söndürmeden ileriye taşımanın boynunun borcu olduğunu dile getirerek,kendisini bu göreve layık gören büyüklerine teşekkür etti.

Genç yaşlarda Ülkü Ocaklarında çeşitli görevlerde bulunan bugün ise Ülkü sancağının emanetçisi olan Emre Çiçek’e Kent Göksun ve Yayla Göksun Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim