Prof Dr Ali Atıf Bir liderliğinde “Kanıta bak, bilimi seç!” mottosuyla kurulan İşletme ve İletişim Bilimleri Enstitüsü (İBE), bugünün ve geleceğin eğitim, iletişim, marka, pazarlama, satış, profesyonellerine yeni ilhamlar yaratmak amacıyla faaliyetlerine 5 Mart Cuma günü başlıyor. Kanıta dayalı yöntemlerin dünyayı ve işletmeleri daha iyi bir yere dönüştürdüğüne olan inançla yola çıkan İBE, geleceğin dijitalleşen dünyasında bilime ve kanıta dayalı yeni ilhamlar yaratacak.

Kahramanmaraş'ta kamyonun cenaze töreni alanına girmesine ilişkin 2 tutuklama Kahramanmaraş'ta kamyonun cenaze töreni alanına girmesine ilişkin 2 tutuklama

STK yöneticileri için etkili yöntem ve yaklaşımlar

İlk etapta, 15 ile 30 saat arasında değişen eğitimler sunan İBE, İstatistik ve SPSS (Sosyal Bilimler için İstatistik Programı), Çevik Organizasyon Kültürü Yaratmak, Medya Planlama, Marka ve Müşteri Yönetimi, STK’lar İçin Stratejik Yönetim ve İletişim eğitimleri olmak üzere 5 farklı eğitimle başlayacak. Toplumsal değerleri, sosyal girişimciliği ve buna bağlı olarak sivil toplumu geliştirmek amacıyla STK’lar ve sosyal girişimler için geliştirdiği Stratejik Yönetim ve İletişim Eğitimi’ni STK temsilcilerine ücretsiz olarak sunacak. İBE Direktörü Burak Yedek, “Toplumsal faydayı önceliklerimiz arasında gördüğümüz enstitümüzde bilime ve kanıta dayalı eğitim modelimizle geleceğin insan odaklı projelerine farklı kazanımlar sağlayacağız. STK yöneticilerine stratejik yaklaşım ve sosyal kampanya yürütme sürecinde hedeflerine ulaşmaları için daha etkili yöntem ve yaklaşım kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim