Nihat Hatipoğlu ile ilgili sosyal medyada koronavirüs olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Nihat Hatipoğlu'nun instagram hesabından ise bir paylaşım yapıldı. Peki ama Nihat Hatipoğlu korona mı?

Nihat Hatipoğlu'nun Covid-19 testi pozitif mi çıktı?

Nihat Hatipoğlu ile ilgili sosyal medyada korona olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Nihat Hatipoğlu'nun Facebook hesabından ise bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda ''Ya Şafî... Hocamız tedavi görüyor.. Duanızı rica ediyoruz..'' açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada hastalığın adına dair hiçbir ifade geçmemektedir. Paylaşımdaki fotoğrafın tarihi bilinmemekte olup Nihat Hatipoğlu'nun maske takmadığı görülmektedir. Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüs olduğu yönündeki söylentiler henüz bir iddiadır, resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Hatipoğlu'nun asistanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca'nın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor." dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör'den hasarlı binalarda "güçlendirme" için ruhsat uyarısı: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör'den hasarlı binalarda "güçlendirme" için ruhsat uyarısı:
Editör: TE Bilişim