Yazılım + Hosting + KDV Dahil 4985 TL! Peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla...

Haber Sistemi Kulga ile tanışın diye, yazılım kurulum fiyatında %45 anında indirim sağlıyoruz. Tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuyoruz.

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangını kontrol altına alındı Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangını kontrol altına alındı

https://panel.medyainternet.com/register.php linkine tıklayarak müşteri kaydınızı oluşturun. 0266 606 00 60 numaralı hattımızdan bizi arayın, siparişinizi müşteri yetklimiz ile birlikte gerçekleştirin. Ya da dilerseniz sitemiz üzerinden siparişinizi verin, promosyon kodu olarak "HABER" kodunu girip indiriminizi tanımlayıp siparişinizi tamamlayın. Sitenizi aynı gün yayına hazır hale getirelim.

NOT BIRAKIN SİZİ ARAYALIM!

Online toplantı düzenleyelim! Karşılıklı görüşelim...

Dilerseniz, siz veya ekibinizin tüm üyeleriyle birlikte, sizin belirleyeceğiniz bir gün ve saatte Google Meet üzerinden online toplantı yapabiliriz. Bu toplantıda sistem yöneticimiz, tüm sorularınızı cevaplayarak, sizi her konuda daha detaylı bilgilendirebilir. Sizden cevap bekliyor olacağız.

Bizi müşterilerimize sorun!

İşte Haber Sistemi Kulga kullanan ve profesyonel hizmet alan bazı müşterilerimiz... Dilediğiniz müşterimize iletişim bilgisinden ulaşarak bizi sorabilirsiniz. :)

- sondakikaon.com (Şirketimize aittir. Demo site olarak inceleyebilirsiniz.)
- sondakika23.com
- malatyanethaber.com.tr
- kayseriolay.com
- kastamonuguncel.com
- elazigonline.com
- gazetebanka.com
- magazinmahallesi.com

Her zaman Haber Yayıncılarının yanındayız...

Medya İnternet, sadece satış öncesinde değil, profesyonel destek anlayışı ile satış sonrasında da her zaman müşterilerinin yanında!

Siparişiniz sonrasında siteniz yayına alınır alınmaz, tüm kategori, ana sayfa blok yerleştirmeleri, menü ve tema işlemlerini sizinle birlikte destek yetkilimiz gerçekleştiriyor.

Google Search Console, Google Indexing API, Analytics, Adsense gibi tüm işlemlerinizi uzak bağlantı ile destek yetkilimiz sizin yerinize yapıyor. Şayet Google Publisher Center (eski adıyla Google News) kaydınız yoksa, (sitenizin koşulları taşıması halinde) Publisher Center kaydınızı da biz gerçekleştiriyoruz.

Uzaktan miPanel eğitimleri, hızlı ve çözüm odaklı destek talep sistemi, 7/24 telefonla bilgi alma ve acil durum iletme kolaylığı ile benzersiz destek hizmetinin keyfini çıkarın...

Her konuda sorularınız için bize her zaman 0266 606 00 60 numaralı hattımızdan ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.

Medya İnternet Ekibi

Editör: TE Bilişim